Een complete beleving, van 's ochtends vroeg tot in de late uurtjes

Koffie drinken, vergaderen, uitgebreid tafelen of bijkletsen; Sophias Leeuwarden is een heuse ervaring. Met een buitenterras, binnentuin en bistro heeft Sophias voor ieder wat wils. En met onze installaties in de verschillende zones van Sophias, maakten wij de beleving compleet.

City Garden

Met zijn ongedwongen sfeer en plaats voor 300 mensen is de City Garden dé ontmoetingsplek voor vrienden en collega's. De Audac installatie die we daar plaatsten bestaat uit outdoor luidsprekers, twee subwoofers en een wandregelaar met Deejay aansluiting, en is netjes afgewerkt zodat hij volledig in de omgeving opgaat.

Urban Bistro en buitenterras

Door de Urban Bistro en op het buitenterras hoor je nu de geluiden van gezellige gesprekken en de bereiding van heerlijke gerechten, ondersteund door passende achtergrondmuziek. De full range Audac luidsprekers kunnen echter ook ingezet worden voor muzikale begeleiding bij feesten en partijen. 

Verbonden

Om ervoor te zorgen dat het personeel van Sophias eenvoudig uit de voeten kon met de installaties, hebben we deze voorzien van twee iPads. Dit verandert een hele cockpit aan knoppen, in een kleine en overzichtelijke interface waarmee de medewerkers - via de streamingdienst Soundtrack Your Brand - de mooiste muziek ten gehore kunnen brengen. Je kunt dat vergelijken met een Spotify voor bedrijven waarbij we alles qua rechten, afdrachten, registratie en administratie voor jou regelen. Dit alles hebben wij aangesloten op het netwerk - zowel bekabeld als draadloos - waar ook jij gebruik van kunt maken!

 

 

 

Benieuwd hoe het er in het echt uitziet?

Kom langs bij Sophias Leeuwarden om het van dichtbij te bekijken, of maak een afspraak met onze adviseurs om samen te bespreken wat er mogelijk is voor jouw organisatie! 
Neem contact met ons op via de button hieronder, of bel ons op 0511-460200

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)