SC Cambuur - Een upgrade van het Supportersplein

Gejuich, muziek en clubliederen; het is het geluid van het stadion. Net zo uniek als de tenues die gedragen worden en grotendeels bepalend voor de sfeer. Hoewel de sfeer er bij SC Cambuur altijd wel in zit, bestond de wens voor een nieuwe geluidsinstallatie die maximaal bijdraagt aan de sfeer in het stadion.

Muziek maakt sfeer

Over de luidsprekers schalt de opstelling voor de wedstrijd, wordt de pauze omgeroepen en klinkt er muziek. Als je al eens bij een wedstrijd - al helemaal in de eredivisie - bent geweest, kun je je niet voorstellen dat er geen geluid bij aanwezig is. Toch behoren schelle muziek, een verkeerd afgesteld volume of krakend geluid tot de grootste ergernissen van bezoekers van sportwedstrijden. Juist daarom is het belangrijk om te kiezen voor luidsprekers die geluid leveren van goede kwaliteit. 

De juiste luidspreker

Omdat er behoefte was een een upgrade van de apparatuur in het huidige stadion, hebben we de bestaande luidsprekers vervangen door veelzijdige FBT luidsprekers. Deze luidsprekers produceren kraakhelder geluid en dragen ver. Hierdoor zijn zowel de muziek als de boodschappen die worden omgeroepen, ook op de hoofdtribune goed te horen. Daarnaast kunnen bezoekers op een veilige manier worden ingelicht in geval van calamiteiten, doordat de geluidsinstallatie is gekoppeld aan het omroepsysteem.

 

De luidsprekers voldoen aan de verwachtingen: goed helder en muzikaal! Daarbij zijn omroepen en boodschappen zeer goed te verstaan, ook op de hoofdtribune.
SC Cambuur
Beste kwaliteit geluid

Ook het laatste jaar is SC Cambuur op deze manier verzekerd van geluid van de beste kwaliteit voor een onvergetelijke ervaring. Zo kunnen de supporters tot het nieuwe stadion klaar is, uit volle borst blijven meezingen met het clublied. Wij wensen SC Cambuur een goed seizoen toe en hopen dat er veel reden is tot juichen.

Aan het geluid zal het in ieder geval niet liggen!

 

Wil jij de ervaring van jouw bezoekers ook onvergetelijk maken?

Bij de aanschaf van een nieuwe geluidsinstallatie is er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Onze adviseurs helpen je graag om de beste geluidsinstallatie samen te stellen.
Neem contact met ons op via de button hieronder, of bel ons op 0511-460200

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)