Over onze betrokkenheid bij het nieuwe stadion van SC Cambuur

Als een bedrijf met diepe wortels in de gemeenschap voelen wij een sterke verbondenheid met SC Cambuur en de stad Leeuwarden. Het nieuwe stadionproject is voor ons niet alleen een investering in infrastructuur, maar een kans om onze passie voor de club en de stad te tonen. Henk-Jan Zigterman, geboren achter het huidige stadion en een fervent supporter sinds zijn zevende, ademt Cambuur. Zijn jeugdherinneringen zijn verweven met het oude stadion, en zijn hart klopt blauw en geel. Dit project biedt niet alleen groeikansen voor de club, maar ook voor de stad en provincie als geheel, en we zijn trots om hieraan bij te dragen.

Onze Bijdrage aan het Stadion: Versterking van de Stadionervaring

Onze betrokkenheid bij de bouw van het stadion omvat diverse aspecten, gericht op het verbeteren van de algehele ervaring voor supporters en gebruikers. Van het leveren van hoogwaardig geluid voor de tribunes en omroepsystemen tot het verzorgen van beeld en geluidstechniek voor zakelijke ruimtes, onze focus ligt op het versterken van de sfeer en beleving in het stadion. We streven naar een optimale sfeer en beleving voor alle aanwezigen in het stadion, optimale zichtbaarheid voor sponsoren en denken ook na over veiligheid. Onze ontruimingsplannen omvatten het hele stadion voor Cambuur, met inbegrip van tribunes, omloop en commandoruimte, die tevens fungeert als opleidingsruimte voor Firda een vooraanstaand MBO in Nederland dat na de zomer van 2024 studenten een onderwijsplek biedt in een deel van het stadion. Een schitterende plek om te leren én ervaring op te doen!

Bovendien adviseren we over de installatie van faciliteiten zoals skyboxen en horecagelegenheden, en leveren we beeld en geluid voor de clubruimtes, met als doel een comfortabele en gastvrije omgeving te creëren voor iedereen. Kortom, we werken nauw samen om een perfecte audiovisuele beleving te creëren waardoor een wedstrijd- en stadionbezoek een ervaring wordt die nooit wordt vergeten.

Uitdagingen en Bijzondere Momenten

Tijdens ons traject van betrokkenheid bij het stadionproject hebben we verschillende uitdagingen overwonnen en bijzondere momenten beleefd. Een van de grootste uitdagingen lag op het gebied van veiligheid. We hebben proactief initiatief genomen om materialen te certificeren en voeren jaarlijks controles uit om de veiligheid van het stadion te waarborgen.

Een ander uitdagend aspect was het streven naar duurzaamheid. Als een bedrijf dat zich inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, was het voor ons vanzelfsprekend om duurzame oplossingen te integreren in het stadionontwerp. We hebben materialen hergebruikt waar mogelijk en milieuvriendelijke oplossingen toegepast om de impact op het milieu te minimaliseren. Zo hebben we bijvoorbeeld de cafe's onder de noord tribune ingericht met refurbished materialen, waardoor we bijdragen aan een circulaire economie en een duurzame toekomst voor de stad Leeuwarden.

Daarnaast hebben we ons ingespannen om de technologie en faciliteiten zo toegankelijk mogelijk te maken, zelfs voor niet-technische medewerkers. We bieden ondersteuning op afstand om een soepele werking te garanderen en streven ernaar om medewerkers te ontzorgen, zodat zij zich kunnen concentreren op hun taken zonder zich zorgen te hoeven maken over complexe technische systemen.

Trots en Toekomstperspectief

We zijn vereerd om deel uit te maken van dit unieke project en kijken ernaar uit om samen met SC Cambuur en alle betrokkenen een prachtig nieuw hoofdstuk te schrijven in de geschiedenis van de club en de stad. Samen maken we van het nieuwe stadion een plek waar dromen uitkomen en herinneringen worden gemaakt!

 

Profiteren van expertise en passie? 

Wil je ook profiteren van de expertise en passie van PTH Groep? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw project naar nieuwe hoogten kunnen tillen!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Gemeente Ameland
Hanze University Of Applied Sciences - Groningen
Gemeente Leeuwarden
TRIP advocaten en notarissen
Hogeschool Windesheim - Zwolle en Almere
Fries Museum Leeuwarden
Veiligheidsregio Fryslan, Friesland
Veenstra Fritom transport en wegvervoer
Flexsupport ondersteuning voor uitzendbureaus en personeelsdiensten
SPOT Groningen, Stadsschouwburg en Oosterpoort - cultuur, theater en media
Gemeente *KTD, Achtkarspelen en Tytjerksteradiel - Friesland
Hogeschool Saxion
Stertil, heavy duty hefbruggen en laad- en losoplossingen
Fries Verzetsmuseum, Leeuwarden, Friesland
Inkooporganisatie Pompebled onderwijs
JR Shipping specialist in investeringen in scheepvaart
NP3 Galerie en museum voor onderzoekende en experimenterende hedendaagse kunst
Solidd Steel Structures expert in dynamisch belaste, beweegbare en duurzame staalconstructies
Keramiek museum Princessehof, Leeuwarden, Friesland
St Vitus Parochiezegel, kerk
ELAN onderwijsgroep, educatie
PCBO Dantumadeel, Protestants Christelijk Basis Onderwijs
CSG Liudger scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs
Neushoorn Leeuwarden, poppodium
CVO Zuid West Friesland, voortgezet en praktijk onderwijs
CBS De Opdracht, Christelijke basis school
SVPO - School voor Persoonlijk Onderwijs
Noventa, scholen voor Christelijk Primair Onderwijs