Een audiosysteem aangemeten op elke afzonderlijke ruimte

Muziek op de werkvloer bevordert niet alleen de sfeer, maar ook de productiviteit. Maar het effectief verspreiden van muziek in een bedrijfshal is vaak niet te realiseren met gewone radio's. Bij LVS Trucks in Heerenveen hebben ze daarom gekozen voor een professioneel bedrijfsaudiosysteem. 

Radio in de bedrijfshal

Bij gebrek aan een centraal muzieksysteem kunnen losse radio's een oplossing zijn om toch te genieten van muziek tijdens het werk. Aan het gebruik hiervan kleven echter ook veel nadelen. Het bereik van losse radio's is vaak klein, en omdat smaken verschillen, wisselen de genres elkaar soms rap af. Daarnaast kent het gebruik van losse radio's op de werkvloer zowel arbo- als verzekeringstechnisch een aantal risico's. Doordat jij als werkgever meestal geen controle hebt over het volume, kunnen je werknemers onbewust gehoorschade oplopen. Daarnaast bestaat natuurlijk het risico dat losse radio's na werktijd aan blijven staan, wat kan leiden tot brand.

Waarom een centraal systeem?

Bedrijfsaudio via een centraal systeem is gemakkelijk vanaf één plek te bedienen. En met luidsprekers op meerdere plekken heb je overal in het pand goede dekking en verspreiding van je muziek. Met zo'n systeem is niet alleen radio, maar ook de muziek van verschillende streamingsdiensten zoals de professionele Spotify-dienst Sountrack Your Brand, te ontvangen. Ook kun je een alarm aansluiten op een centraal muzieksysteem, en dit gebruiken om boodschappen om te roepen of te ontruimen. 

Aangepast en aangemeten

In de hoge werkplaatsen van LVS Trucks kan geluid gemakkelijk galmen. Om die reden is er gekozen voor hangende luidsprekers die naar beneden gericht rondom afstralen. Deze hebben perfecte akoestische eigenschappen voor bedrijfshallen. In de overige ruimtes zoals de kantine, kantoren en entree hebben we inbouw plafondluidsprekers geplaatst. Niet alleen zijn deze luidsprekers perfect aangemeten op de afzonderlijke ruimtes, ze passen esthetisch gezien ook goed in het interieur. 

 

Een tevreden opdrachtgever

Een paar maanden na de installatie van hun audiosysteem vroegen we LVS Trucks naar hun ervaringen. 

De bedrijfsradio is netjes en snel geïnstalleerd en werkt naar tevredenheid.
Willem Paarlberg
LVS Trucks Heerenveen

We zijn blij om dat te horen en wensen de medewerkers en klanten van LVS Trucks veel luisterplezier!

Wil jij ook de voordelen ervaren van een centraal audiosysteem? 

Neem dan contact op met onze adviseurs. Zij komen graag bij je langs om de ruimte te bekijken en zo het best passende advies te geven. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje button hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)