Muziek op de werkvloer?

Vrolijker, productiever en meer geïnspireerd werken?

Luister naar muziek terwijl je werkt! Onderzoek van onder andere Terese Lesiuk van de universiteit van Miami wijst uit dat de prestaties op kantoor verbeteren als men naar muziek luistert. Werknemers die naar muziek luisteren terwijl zij werken komen tot betere ideeën, zijn vrolijker en bovendien eerder klaar met hun werkzaamheden.

Drop the beat

Vooral als je iets moet doen waarbij je je goed moet concentreren, bijvoorbeeld het lezen van een tekst, kan muziek een positief effect hebben. Door muziek te luisteren met weinig informatie – bijvoorbeeld zonder tekst of in een taal die je niet begrijpt – behaal je het meeste rendement. Hiervoor hoef je écht niet alleen naar Beethoven te luisteren! Zoek bij voorkeur naar voor jou bekende muziek met ongeveer 60 tot 70 beats per minuut. Dat ritme komt namelijk overeen met je eigen hartslag in rust.

De juiste noot

Voor de juiste verspreiding van muziek in jouw kantoorpand, fabriekshal of winkel ben je bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van audiovisuele techniek weten onze experts precies welke oplossing voor jouw bedrijf geschikt is. Zo wordt de verspreiding van geluid effectief en eenvoudig geregeld zodat je er gemakkelijk mee uit de voeten kan.

Wil jij (ander) geluid verspreiden binnen je bedrijf? Ook op dat gebied kunnen wij iets voor je betekenen. Onze systemen brengen op een slimme, effectieve en aantrekkelijke manier informatie over. Bijvoorbeeld om medewerkers en bezoekers te informeren, soepeler te ontruimen of efficiënter te vergaderen.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Bel met onze adviseurs op 0511-460200, gebruik de button hieronder of vul het contactformulier in.

Geschreven door Merel Dijkstra

dinsdag 29 juni 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)