Liveregistratie camera's bij Gasunie Groningen voor slechtvalk gezin

In opdracht van de N.V. Nederlandse Gasunie Groningen hebben wij twee liveregistratie camera’s geplaatst. Deze camera's hebben een bijzondere functie. Zij volgen namelijk een slechtvalkkoppel dat broedt in de nestkast die op 80 meter hoogte aan het Gasunie gebouw hangt.

Goed in beeld

De camera's zijn zowel in, als naast de nestkast geïnstalleerd. De livestream is te bekijken via de website van N.V. Nederlandse Gasunie. Volg daarvoor deze link. Op woensdag 29 maart 2017 heeft de lancering van de livestream plaatsgevonden in het restaurant van Gasunie Groningen.

Partner voor audiovisuele dienstverlening

N.V. Nederlandse Gasunie kent ons als de partner voor alle audiovisuele dienstverlening en ook voor haar video, camera's en livestream. Wij zorgden voor het complete ontwerp voor de bewakingscamera’s, de inrichting van het afkijk- en opslagsysteem, de installatie en we verzorgen het onderhoud.

Ook verzorgen we de complete dienstverlening van advies tot en met instantie en onderhoud op het gebied van audiovisuele inrichting met betrekking tot bijvoorbeeld videoconferencing, livestreaming en -samenwerken, vergaderruimte- en projectinrichting en presentatietechniek

In 2016 vestigde zich een stel slechtvalken in de nestkast van het Gasunie-hoofdkantoor in Groningen. Het hoofdkantoor van Gasunie is bij uitstek geschikt voor met name slechtvalken omdat die goed gedijen in een rotsachtige omgeving. Slechtvalken nestelen graag aan een steile wand van een hoge rots en de wanden van ons hoofdkantoor geven de valken het gevoel van een natuurlijke habitat. De nestkast biedt een goede omgeving en met het Stadspark en natuurgebied de Onlanden dichtbij heeft de slechtvalk een perfect jachtterrein. In 2016 werden er vier jonge slechtvalkjes geboren. In 2017 drie, in 2018 twee en in 2019, 2020, 2021 en 2022 waren er vier jongen.

Wil je meer weten over camera-observatie, toezicht en beveiliging?

Onze gecertificeerde experts staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje contactbutton hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)