Permanente livestreamoplossing voor het Fries Scheepvaart Museum

De medewerkers van het Fries Scheepvaart Museum in Sneek zijn expert in hun vak en willen een eenvoudig te bedienen installatie om hun lezingen te streamen. Het museum geeft regelmatig lezingen die goed worden bezocht. Helaas was het ten tijde van installatie niet mogelijk om dit voor een grote groep te kunnen organiseren in de zaal. Om deze zeer succesvolle lezingen toch door te laten gaan, is er gekozen voor een livestreamoplossing (via YouTube) en hebben wij hiervoor een mooie installatie met camera’s en videoregie mogen installeren.

Eigen software

Ons eigen PTH Groep software besturingssysteem zorgt voor camerabesturing, het starten van de stream, eenvoudig schakelen tussen camera’s en pc-beeld en voor de mogelijkheid van een picture-in-picture beeld en een tekstoverlay. Alle ingewikkelde technische onderdelen zoals camera’s, videoswitchers, stream encoders en geluidsapparatuur hoeven niet door de gebruiker ingesteld, apart bediend of aangesloten te worden. Hierdoor kan de presentator zich concentreren op zijn lezing en kan hij vrij bewegen in de ruimte. Door de heldere en intuïtieve bediening via een touchscreen kan iedereen, zonder een instructie te hoeven volgen, snel, makkelijk en betrouwbaar de apparatuur bedienen.

Een tevreden klant

Nu de installatie in gebruik is genomen heeft het museum aangegeven zeer tevreden te zijn met het gebruiksgemak, de lage drempel om de installatie te gebruiken en de kwaliteit van de installatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze gecertificeerde experts staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje contactbutton hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)