Mata Hari - de mythe en het meisje

Precies honderd jaar na haar dood vertelt het Fries Museum voor het eerst het volledige levensverhaal van het icoon Mata Hari. Aan de hand van persoonlijke bezittingen, foto's, plakboeken, brieven en militaire dossiers, vaak voor het eerst te zien, ontmoet je Margaretha Zelle, het meisje achter de iconische Mata Hari.

Het verhaal van Mata Hari

Na het gigantische succes van de Alma-Tadema voorstelling in het Fries Museum, is de voorstelling over het leven van Mata Hari ook al goed bezocht. Als de vast gecontracteerde AV-leverancier van het Fries Museum zijn we hier enorm trots op. Voor deze expositie leverden wij naast projectie, beeld en geluidssystemen ook automatisering en besturingsoplossingen waardoor je ondergedompeld wordt in het verhaal van Mata Hari. Zo beleef je een intieme ervaring tijdens jouw museumbezoek. In die expositie reis je met Mata Hari mee van haar geboortestad Leeuwarden naar Nederlands-Indië, waar het noodlot haar achtervolgt. Je ziet haar glorieuze opkomst in de danstheaters van Parijs en ontdekt het web vol van intriges waar ze tijdens de Eerste Wereldoorlog in verstrikt raakt. 

 

 

Wil jij ook ervaringen creëren?

Wij staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje button hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)