Boikon's innovatieve sprong in online samenwerken met PTH Groep

Boikon, een vooruitstrevende speler in machinebouw, zocht naar een geavanceerde oplossing voor hun vergaderruimtes om videoconferencing te optimaliseren. Ze wilden een vaste ruimte creëren die voldeed aan de groeiende behoefte aan virtuele communicatie met internationale klanten. PTH Groep, bekend om hoogwaardige audiovisuele oplossingen, bood de perfecte oplossing.

Wat PTH Groep heeft gedaan:

Boikon koos op basis van eerdere positieve ervaringen voor PTH Groep. Onze experts luisterden zorgvuldig naar Boikon's wensen en gaven doordacht advies met verschillende opties. Na het heldere advies en de duidelijke offerte koos Boikon voor PTH Groep.

De implementatie verliep volgens planning, en onze installatiemonteurs werkten professioneel en zorgvuldig. De geleverde installatie overtrof de verwachtingen van Boikon. De verbeterde spraakverstaanbaarheid, de mogelijkheid om eenvoudig presentaties te delen en de intelligente camera die de spreker volgt, hebben de effectiviteit van hun vergaderingen aanzienlijk verbeterd.

Waarde voor Boikon: 

Boikon beveelt PTH Groep volmondig aan vanwege onze begripvolle aanpak, nette werkwijze en het overtreffen van verwachtingen. Ze waarderen de verbeterde vergaderervaring en geven ons een verdiende 8 als rapportcijfer, met een knipoog; want ruimte voor groei moet er altijd blijven.

Bij PTH Groep wordt er naar je geluisterd en rusten ze niet totdat jouw wensen zo duidelijk zijn dat je daarna een perfect op jouw wensen afgestemde installatie krijgt.
Marijn Tiemens
Boikon

#goedsamenwerken: Waarom deze oplossing waardevol is:

De samenwerking heeft Boikon geholpen hun communicatieprocessen te verbeteren en efficiëntie te verhogen. De oplossing biedt een geoptimaliseerde vergaderervaring die perfect aansluit bij de dynamiek van Boikon's innovatieve wereld.

Wil je meer weten over hoe deze installatie bevalt en ook de kracht van goed samenwerken ervaren? Neem gerust contact met ons op; we delen graag ons enthousiasme met je!

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)