Uitgebreide Bose geluidsinstallatie Batavia Stad Fashion Outlet Lelystad

Muziek, omroep en veiligheid worden gecombineerd in de schitterende geluidsinstallatie die wij voor Batavia Stad Fashion Outlet mochten ontwerpen.

Wij zorgden voor het ontwerp, het bekabelen en de montage van een uitgebreide Bose geluidsinstallatie. Hier valt onder andere het ontruimingssysteem onder. Dit systeem is door de brandweer geïnspecteerd, getest en goedgekeurd. Met onze afdeling support en onderhoud garanderen we Batavia Stad van een goed werkend en efficiënt systeem waar zij jarenlang optimaal gebruik van kunnen maken.

Excellentie van ontwerp tot oplevering

We leverden een weerbestendige Bose audio-installatie voor weergave van spraak en oproepen, achtergrondmuziek, commercials en gesproken ontruimingsberichten in de winkels en het publieke gebied. Door middel van een computergestuurd audiosysteem voor opname en weergave van actuele commercials wordt de commercial en muziekweergave automatisch goed geregeld.

Complete oplossing voor muziek, omroep, commercials en ontruiming

Batavia Stad heeft voor verschillende uitbreidingen meerdere keren aanvullend een beroep op ons gedaan. Zo werd de Batavia Stad Fashion Outlet bijvoorbeeld voorzien van extra versterkers en luidsprekers, aanvullende apparatuur en nieuwe functies en werden er aanvullende zone's gecreëerd voor winkeldelen en een buitenspeelterrein.

 

Wil jij ook muziek, omroep, commercials en ontruiming in één systeem?

Wij staan graag voor je klaar. Een verkennend gesprek is altijd mogelijk en verplicht je tot niets. Wij helpen je graag verder. Bel ons op 0511 – 460200 of neem contact op via de oranje button hieronder.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)