Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
27mei

Zomeractie EduLine Chromebooks

Geplaatst op 27 mei 2019

Vanaf maandag 27 mei tot en met 15 augustus 2019 biedt Prowise een zomeractie met de Prowise Chromebooks EduLine aan.

Op deze actie zijn de volgende voorwaarden van Prowise van toepassing.

1. Bij aanschaf van een Prowise Chromebook EduLine of Prowise Chromebook EduLine 360 (hierna:“Chromebook(s)”)wordt de garantietermijn op de Chromebooks kosteloos verlengd van drie naar vier jaar.

2. Bij aanschaf van een Chromebook verleent Prowise kosteloze white glove service. Dit betekent dat de Chromebooks volledig geïnstalleerd bij de eindklant wordt afgeleverd.(Op één leveradres).

De waarde van dit actiepakket is 45 euro per Chromebook.

De zomeractie is een actie die door Prowise uitgevoerd wordt, wij geven u graag een toelichting op deze actie. PTH Groep adviseert u graag over de Prowise Chromebooks en overige Prowise producten.

In onderling overleg tussen Prowise en de eindklant kan besloten worden om de white glove service niet te verlenen, indien de eindklant deze service niet wenst. Hierdoor ontstaat er geen prijsverschil.

De actie is enkel bestemd voor primair en voortgezet onderwijsinstellingen die in Nederland zijn gevestigd en geldig op bestellingen die voor 15 augustus geplaatst zijn.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl