30mrt

Wat ons aanspreekt aan PTH Groep

Geplaatst op 30 maart 2021

Wij hebben een ontzettend mooie referentie ontvangen van onze gewaardeerde relatie Rienk Brandsma, ICT beheerder van CVO Zuid-West Fryslân. Lees hieronder zijn verhaal over een goede samenwerking en een prachtige relatie van al meer dan 12,5 jaar.

CVO Zuid-West Fryslân is een overkoepelende stichting van scholen in het voortgezet onderwijs in Zuid-West Friesland, met scholen in Sneek, Bolsward, Balk en Koudum.

“PTH Groep leverde voor het eerst aan ons in oktober 2008. Het ging toen om een tiental ActivBoards en een paar beamers met projectiescherm. Zelf was ik in 2008 nog maar twee maanden in dienst van CVO en dit was mijn eerste project.

Samen met Eddy de Lange gingen we de installaties in de lokalen beoordelen en later de monteurs op de locaties aansturen. In de daaropvolgende jaren heeft PTH Groep veel mooie installaties aan ons mogen leveren: beamers met schermen, touchscreens en complete audio-installaties voor in de kantine.

PTH Groep draait er de hand niet voor om!

In het begin als een ‘regionale leverancier’ en sinds een aantal jaar via een Europese aanbesteding, tot nu toe zijn we hier blij mee. Het mooie van PTH Groep is dat er heel veel mogelijk is. We geven de wensen door en we krijgen een overzicht met de aangeboden materialen en diensten en de daarbij behorende prijsopgave terug. Ook als er tijdens de installatie een kleine aanpassing gewenst is, is dat geen enkel probleem.

De nazorg is bij PTH Groep ook in goede handen. Wanneer blijkt dat er bij een installatie iets niet helemaal goed of naar wens is gegaan, dan wordt het snel en goed opgelost.
Dat is wat ons aanspreekt aan PTH Groep."

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl