Prowise scherm updaten

1. Houd vijf vingers twee seconden op het scherm om het Prowise Central menu op te roepen. Aan de rechterkant van je scherm, verschijnt de menubalk van Prowise Central.
  2. Klik op het tandwiel en vervolgens op ‘Connectiviteit’. Controleer of je touchscreen verbonden is met het internet. Dit kan via wifi of via een kabel. Klik op ‘WiFi’ om vast te stellen of je scherm verbonden is met een draadloos netwerk. Uiteraard kan je scherm ook via een kabel verbonden zijn met het internet: in dit geval is de Ethernet-optie aangevinkt.
  3. Klik vervolgens in het instellingenmenu op ‘Algemeen’, ‘Updates’ en ‘Controleer op updates’.
  4. Druk op ‘Updaten’ om de update uit te voeren. Dit kan een klein half uren duren. Als er geen update beschikbaar is, beschik je al over de laatste versie van Prowise Central.