Algemeen

Algemeen

Audiovisuele apparatuur bestaat uit geluid-, beeld en lichtapparatuur die gebruikt worden om  jouw boodschap optimaal zichtbaar en hoorbaar te maken.

Je kunt hierbij denken aan:

 1. Beeldschermen
 2. Interactieve touchscreens, ook wel digiborden genoemd
 3. Led schermen en videowalls
 4. Beamer of projector
 5. Audiosystemen zoals luidsprekers, mixers opname-, weergave- en randapparatuur
 6. Digital Signage / narrowcasting systemen: om jouw boodschap uit te zenden via beeldschermen naar een specifieke doelgroep op een specifieke plek
 7. Besturingssystemen, om apparatuur intuïtief vanaf één bedieningspaneel te bedienen
 8. Videoconferencing apparatuur
 9. Camerasystemen voor video, beveiliging en toezicht
 10. Room booking en reservering
 11. Theater, video en filmverlichting
 12. Aanverwante middelen zoals ophang- en liftsystemen, podia, truss en rigging

Jazeker!
Sterker nog, wij maken ook de blokschema's en de kabelplannen voor jouw installateur. Wij zorgen ervoor dat je optimaal geholpen wordt en zelf geen omkijken naar de technische installatie hebt. Na de installatie volgt een opleving waar we samen met jou de installatie nalopen en kort uitleggen hoe alles werkt. Zo kun je daarna direct aan de slag.

Ja dat kan. Natuurlijk is dat ook afhankelijk van jouw vraag, de voorgestelde oplossing en de beschikbaarheid van apparatuur. Vaak kunnen we met fabrikanten afspraken maken om delen van die apparatuur voor een demo beschikbaar te maken. En natuurlijk beschikken we zelf over prachtige demo touchscreens waarmee we graag een demo bij jou op locatie verzorgen.

Dat varieert enorm. Wanneer we apparatuur op voorraad hebben kunnen we dat al de volgende werkdag bij jou laten afleveren.

Voor complete installaties werken we altijd vanuit een ontwerp dat op basis van jouw vraag op maat gemaakt is. Omdat we daar de specifieke apparatuur voor moeten bestellen en dat in onze installatie-planning moeten opnemen is de levertijd dan vaak wat langer en bedraagt die enkele weken.

Natuurlijk kennen we ook allemaal de problemen die ontstaan zijn tijdens de corona pandemie. Levertijden zijn opgelopen door het stilvallen van productie, de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen, tevoren aan chips en het gebrek aan containers om apparatuur te verschepen. Dit zijn invloeden waar wij geen vat op hebben. Daarom plannen we graag samen met jou vooruit zodat we tijdig kunnen inkopen, jouw project perfect voorbereiden en vervelende verrassingen voorkomen.

 

Openingstijden kantoor (maandag t/m vrijdag | 08:00 – 17:00)

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17.00u op kantoor aanwezig en telefonisch te bereiken via 0511 - 460 200. Uiteraard kun je op ieder moment van de dag een e-mail sturen naar info@pthgroep.nl of een bericht via onze website verzenden. Wanneer we gesloten zijn tijdens de feestdagen, wordt je daar via onze website en social-media kanalen over geïnformeerd.

 

Bereikbaarheid buiten openingstijden

Buiten kantoortijden wordt het nummer voor de storingsdienst via de antwoordtekst aan je doorgegeven. Via dit nummer kunnen we geen aanvragen in behandeling nemen.

 

Ondanks het feit dat we met A-merk leveranciers samenwerken, die bekend staan om de betrouwbaarheid en kwaliteit van hun producten, gebeurt het helaas soms dat iets defect raakt.

Gelukkig helpen we je snel. Neem voor hulp contact op met onze afdeling Support en Onderhoud.

Vul eenvoudig het storingsformulier op deze website in. Klik daarvoor op de oranje button STORING MELDEN die op ieder pagina zichtbaar is.

Ja, behalve voor AV (AudioVisueel), kun je ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld cameratoezicht en - beveiliging, ICT en netwerken, besturings- en tentoonstellingstechniek, sensoring, maatwerk bevestigingstechniek en techniek voor de foto- en filmstudio.

Met een hybride klaslokaal kun je lesgeven op school en op een werkplek thuis (of op een andere plaats) combineren. Om dat te realiseren wordt in het klaslokaal een camera, microfoon en luidsprekers geplaatst en worden deze aangesloten op een computer. Door een samenwerkingsprogramma op de computer te gebruiken, bijvoorbeeld Microsoft Teams, Blackboard, Google Meet of Zoom, kun je de les niet alleen mee kijken op afstand maar ook actief deelnemen.

Wil je nog betere online les ervaringen dan kun je gebruik man van onze Learn Anywhere oplossingen.Dit zijn complete systemen die in een samenwerking tussen Epson, Logitech, Smit Visual en Extra zijn ontwikkeld. Een Learn Anywhere oplossing stelt je in staat om les te geven zoals je altijd doet en tegelijkertijd studenten op afstand te laten deelnemen alsof ze in dezelfde ruimte zitten.

 

Narrowcasting is een moderne manier om nieuws, reclame en specifieke informatie gericht op een specifieke doelgroep of plek te verspreiden via beeldschermen. Narrowcasting wordt ook wel digital signage genoemd. In feite is het een soort kabelkrant, een informatiescherm in jouw eigen huisstijl. Daardoor bepaal jij zelf welke informatie je waar, wanneer en naar wie overbrengt.

 

Wist je dat PTH Groep haar reststromen circulair verwerkt? We doen dat niet alleen circulair maar we zijn ook ISO 14001 gecertificeerd. Dat betekent dat we ook gecontroleerd worden op ons milieumanagementsysteem en dat we jaarlijks extern beoordeeld worden op het naleven en verbeteren daarvan.

Waar apparatuur een tweede kans kan krijgen, wordt dit hergebruikt. Apparatuur die aan het einde van de levensduur is, wordt niet zomaar in een container gegooid. Een team van gemotiveerde medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt demonteert de apparatuur en scheidt dit.

Hierdoor worden er aparte stromen gemaakt voor bijvoorbeeld verpakkingsmaterialen, metaal, kunststoffen, hout en glas. Deze materialen worden op hun beurt weer apart verwerkt tot bijvoorbeeld grondstof voor de bouw of zelfs tot brandstof.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)