Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
31mei

Vacature junior accountmanager

Geplaatst op 31 mei 2019

Het is natuurlijk heel eenvoudig om hier een uitgebreid profiel met eisen, wensen en doelstellingen te plaatsen. Wij geloven echter dat een goede accountmanager prima weet welke meerwaarde hij of zij biedt aan onze organisatie.

Natuurlijk bieden wij uitdagend werk waar je zo in op kunt gaan dat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Waar veel ruimte voor initiatief, ideeën en jouw ontwikkeling is en al die andere dingen die standaard, vanzelfsprekend en ook heel erg belangrijk zijn.

Bovenal zijn we heel erg benieuwd of jij denkt dat wij bij jou passen. Wanneer jij net als wij er van overtuigd bent dat er volop kansen zijn om samen met ons te groeien dan nodigen we je graag uit dat met ons tebespreken.

Wanneer jij niet op zoek bent naar een baan als accountmanager en je denkt dat je in een andere rol bij kunt dragen aan de groei van PTH Groep dan staan wij natuurlijk ook open voor een gesprek.Laat ons dan weten wat jij kunt bijdragen en waarom jij een meerwaarde voor ons bedrijf zult zijn.

Wil je meer van jouzelf laten ontdekken? Laat ons dan weten welke meerwaarde jij biedt en waarom wij echt niet zonder jou kunnen. We maken dan snel een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Neem contact op en laat ons weten wie jij bent!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl