25mrt

Update je touchscreen naar Prowise Central 3.0!

Geplaatst op 25 maart 2020

Vanaf nu wordt het touchscreen je digitale thuis

Nieuwe interface voor besturingssysteem Prowise Central

Ook in deze hectische periode blijft Prowise de software van hun touchscreens verder verbeteren. Er staat een volledig nieuwe versie van het besturingssysteem Prowise Central voor je klaar. Je kunt de gratis update installeren wanneer het je zelf uitkomt.

Tips:

 • Voorlopig niet op school? Zet het dan als herinnering in je agenda.
 • Stuur de mail door naar de ict’er als hij bij jou niet op z’n plek is
 • Is de update nog niet geïnstalleerd? Ook dan werkt je scherm gewoon.
 • Wij helpen je graag met updaten en adviseren om voordat je een update uitvoert eerst met onze experts te overleggen.
  Wij hebben deze update uitvoerig getest en kennen de ins en outs van het updaten en waar er risico's kunnen optreden in specifieke situaties of bij sommige configuraties . Mail naar service@pthgroep.nl voor advies.

Aan de slag met Prowise Central 3.0
Een touchscreen speelt een cruciale rol tijdens iedere werk- of schooldag. Daarom hebben we bij de ontwikkeling van de nieuwste versie van ons besturingssysteem uitgebreid de wensen van onze gebruikers in beeld gebracht. De interface is ontwikkeld om het jou makkelijk te maken. Eigenlijk is het niet meer dan logisch dat je het scherm volledig naar je eigen voorkeuren kunt aanpassen, toch? Dat vonden wij dus ook.

Personaliseren kun je leren
Deze keer doen we het helemaal anders. De interface van Prowise Central 3.0 is volledig veranderd om nog beter aan te sluiten bij jouw wensen. Nieuw en gebruiksvriendelijk, voor nog meer gebruiksplezier. Het homescreen is jouw belangrijkste startpunt als je werkt op een Prowise touchscreen. Met Central 3.0 kun je dit volledig personaliseren naar je eigen smaak en voorkeuren.

Digitaal thuis
Get in touch met je touchscreen. Verander de achtergrondafbeelding, download je favoriete apps, zet veelgebruikte links klaar en bepaal met widgets welke informatie je dichtbij de hand wil hebben. Kortom, maak van je homescreen een digitaal thuis waar je je prettig voelt en dat bij je past.

ProNote 3
Op verzoek van onze Prowise Central-gebruikers hebben we verschillende nieuwe mogelijkheden aan ProNote toegevoegd. In ProNote 3 (exclusief beschikbaar voor het Prowise Touchscreen) kun je aan de slag met onmisbare minitools zoals het kompas, de geodriehoek, de passer en het liniaal. Ook qua achtergronden heb je nu handige toepasbare opties. Denk hierbij aan lijntjespapier, ruitjespapier en nieuwe achtergrondkleuren. ProNote blijft volledig offline te gebruiken.

Beheercomfort
Met de nieuwe Central-versie maken we ook het beheer van je touchscreens eenvoudig. Prowise Screen Control is een remote control management module voor je touchscreens. Vanaf één centrale locatie kun je tientallen (en zelfs honderden) touchscreens tegelijk beheren. Push updates, installeer apps en bespaar veel tijd!

Prowise Screen Control bevindt zich nu in de opstartfase en is alleen op aanvraag (gelimiteerd) beschikbaar. In de loop van 2020 is deze module als een betaalde optie voor iedereen toegankelijk.

Zoals je gewend was
Natuurlijk zijn de unieke mogelijkheden van Prowise Central niet verdwenen na de nieuwe update. Download Microsoft Office-apps in de veilige Prowise Store, deel het scherm van een device met Reflect, Airplay, Chromecast of Miracast en verplaats het Touchscreen naar de perfecte hoogte met de geïntegreerde liftbediening.

Wil jij aan de slag met de nieuwe versie? Installeer dan volledig kosteloos de update.

meer informatie over hoe je Prowise central update vind je hier: Prowise Klantenservice

 

 

 

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

 • Harm Smidswei 9
 • 9298 RE Kollumerzwaag
 • T0511 - 460 200
 • F0511 - 449 536
 • info@pthgroep.nl