Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
24sep

Uitvaartcentrum Oost Groningen kiest voor Wireless ePaper

Geplaatst op 24 september 2018

Heldere en duidelijke informatie bij de opbaarkamers, zodat nabestaanden precies weten waar hun dierbare ligt opgebaard, is voor uitvaartcentrum Oost Groningen van essentieel belang. Gert de Wal, manager van uitvaartcentrum Oost Groningen, was op zoek naar een nieuwe, goede oplossing hiervoor omdat het bestaande systeem niet meer voldeed. Zijn zoektocht eindigde bij de Wireless ePaper van Lancom.

Hoe werkt het?

Op een overzichtsdisplay in de entree van het uitvaartcentrum staan de namen en de opbaarruimten waar de overledenen liggen en per opbaarkamer hangt er een display waar de naam van de overledene en het nummer van de opbaarruimte vermeld staat. Door deze oplossing heeft uitvaartcentrum Oost Groningen haar bewegwijzering gedigitaliseerd. Het personeel ziet snel en overzichtelijk wie waar ligt opgebaard en kan zich op deze manier dus vooral bezighouden en focussen op de voorbereiding van de uitvaart.

PTH Groep schreef een maatwerk softwareoplossing voor de aansturing van de displays. Standaard kan de software voor de aansturing van de displays aan de Outlook agenda gekoppeld worden. Voor het uitvaartcentrum waren er nog enkel specifieke wensen van toepassing waarbij wij deze wensen in de aansturing van en koppeling tussen de systemen gerealiseerd hebben.

Een tevreden opdrachtgever

De implementatie is goed verlopen. Gert de Wal en zijn collega’s geven aan erg tevreden te zijn met de Lancom Wireless ePaper solution. Zij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Meer weten?

Wilt u ook graag meer weten over de mogelijkheden van de Lancom Wireless ePaper? Neem dan snel contact op en bel 0511 – 460 200 of stuur een bericht via ons contactformulier. Wij helpen u dan graag verder!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl