PTH Groep Teams Rooms vergaderoplossingen

Met de PTH Groep Teams Rooms oplossing wordt deelnemen aan jouw online vergadering een ervaring.

HD-video, -audio en het delen van inhoud worden mogelijk voor vergaderingen van elke omvang, in kleine tot hele grote vergaderruimtes.

Een compleet PTH Groep Teams Rooms system bestaat uit een groot scherm aan de muur van de vergaderruimte, een compact touchscreen voor eenvoudige bediening, een geavanceerde vergadercamera en een PC zodat je Microsoft Teams in de ruimte kunt gebruiken. Mogelijke aanvullingen zijn extra tafelmicrofoons, luidsprekers en koppelingen met geluidsinstallaties.  

Wil je naast het Room systeem ook de camera en andere apparatuur eenvoudig gebruiken met een andere software oplossing op een laptop? Dan hebben we daar ook het gebruikersvriendelijke Swytch aansluitsysteem voor beschikbaar.

Daarna wijst alles zich vanzelf. Start vergaderingen op tijd door met één druk op de knop deel te nemen. Geef de vergadering weer op het scherm in de ruimte en deel je beelden met deelnemers op afstand.

Welke stappen doorlopen we:

 1. Voorbereiding en advies
  We bespreken samen welke wensen je hebt, we bekijken hoe de ruimtes er uit zien, hoe die zijn ingedeeld en hoe groot ze zijn. Hieruit volgt een advies op maat. Wij leveren de beste oplossing voor jouw vraagstelling en adviseren over de systemen die passen bij jullie toepassing en ruimtes.
   
 2. Installatie
  Wij zorgen voor de perfecte installatie van de apparatuur. We plaatsen de camera, het scherm, de touchscreen bediening en eventuele luidsprekers, microfoons en accessoires. We bevestigen de bekabeling en stemmen af met eventuele andere partijen waar stroom, netwerk of bouwkundige voorzieningen nodig zijn.
   
 3. Implementatie
  Jouw eigen ICT-afdeling of leverancier zorgt voor de implementatie in de Office 365 omgeving en meldt het account aan op het Logitech Room System. Dit account wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de vergaderagenda en om verbinding te maken met Microsoft Teams. Mensen kunnen dit account boeken door er een afspraak mee te plannen. 

 

Meer weten?
Plan dan een afspraak met één van onze accountmanagers in.

 

 

PTH Groep Teams Rooms oplossingen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil uw ICT-afdeling of -leverancier hier meer over weten? Dan kan hij terecht op de site van Microsoft. Daar is er uitgebreide informatie over de configuratie van Teams Rooms accounts beschikbaar o.a. via deze link: https://docs.microsoft.com/en-us/MicrosoftTeams/rooms/rooms-configure-accounts  

 

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

 • Harm Smidswei 9
 • 9298 RE Kollumerzwaag
 • T0511 - 460 200
 • F0511 - 449 536
 • info@pthgroep.nl