18dec

STEAMpoint

Geplaatst op 18 december 2020

Voor Futura en CBO Meilân werkten wij mee aan de audiovisuele inrichting van STEAMpoint, hun doe-labs in Heerenveen en Oudehaske. De ruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en voorzien van de modernste audiovisuele middelen en allerlei technologische gadgets om direct voor een wow-effect te zorgen.

Leerlingen maken in het lab kennis met de nieuwste technologie. Dit gebeurt zowel tijdens de inloop als bij workshops. Bij de workshops staat het proces van onderzoekend en ontwerpend leren vanuit de STEAM-visie centraal.
Onderwijs volgens de STEAM-methode brengt een aantal belangrijke 21st Century skills bij elkaar. STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) helpt om het onderwijs eigentijdser en aantrekkelijker voor de leerling te maken.

Buiten de lestijden en het onderwijs aan leerlingen worden de labs ook gebruikt voor workshops en trainingen voor leerkrachten. Hierdoor zorgt de school er voor dat onderzoekend en ontwerpend leren samen met de inzet van technologie op de scholen geïmplementeerd wordt.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl