Retail

PTH groep heeft ervaring met beeld, verlichting en geluidsinstallaties voor een winkel tot en met camerabewaking , interactieve beeldschermen, narrowcasting oplossingen, bewegwijzering, muziek- en ontruimingsinstallaties voor grote winkelketens- en outletcentra. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een one-stop shopping ervaring.

Onze systemen zijn geschikt voor iedereen die slim, effectief en op een aantrekkelijke manier wil communiceren met (potentiële) klanten, leveranciers, werknemers of andere contacten.

Onze diensten
De retail systemen van PTH Groep zijn toepasbaar in bijvoorbeeld showrooms, winkels, horeca, wachtkamers of kantines. Naast de levering van apparatuur zorgen wij voor installatie op locatie, het aansturen van externe partijen en de communicatie met interne afdelingen. Na oplevering zorgen wij voor een passend onderhoudsplan waardoor uw kostbare investering zo lang mogelijk optimaal presteert en rendeert.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl