Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
28jun

Prowise ProLine+ 'Een onbeschrijfelijke ervaring'

Geplaatst op 28 juni 2017

De ProLine+ is de volgende generatie touchscreens die je lessen meer dan ooit tot leven brengt. Uitgerust met ProWrite Ink, voor de schrijfervaring die je eerder alleen had met pen op papier. Vind gemakkelijk je weg dankzij ‘Prowise Central’. De ProLine+ is het resultaat van onze jarenlange ervaring en expertise op gebied van onderwijs en ICT. 

ProWrite Ink
Zo natuurlijk als pen op papier.
Met de grootste precisie aantekeningen maken, schetsen uitwerken en schrijfvaardigheid oefenen. Voor een onbeschrijfelijke ervaring.
Met de ergonomisch vormgegeven pen met een dunne, drukgevoelige punt schrijf je precies en vloeiend. Steun probleemloos met je hand op het scherm dankzij handpalmherkenning. 
Goed voor uren schrijfplezier! De pen heeft een vliegensvlugge reactiesnelheid: op het moment dat de pen het touchscreen raakt, teken je.

Maak optimaal gebruik van de ProWrite Ink pen door hem te gebruiken in combinatie met Windows Ink apps.

Prowise Central
Alles binnen handbereik
De functies die je iedere schooldag nodig hebt staan direct voor je klaar. Navigeer binnen een handomdraai naar Presenter, je browser of een van onze nieuwe apps: ProNote of Reflect.
De Prowise Central apps ProNote, Prowise Presenter en de webbrowser zijn binnenkort beschikbaar door middel van een automatische update. 

Prowise Reflect
Vergroot de samenwerking en interactie in de klas
Breng het scherm van elke leerling onder de aandacht op het touchscreen en houd iedereen betrokken. Vanaf dit touchscreen kun je het device zelfs bedienen, tot wel 4 tegelijk!
Reflect gebruik je met de gratis app. Kabels of dongels zijn niet nodig.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl