04jan

Prowise brengt Teams, Classroom, Meet, YouTube en Netflix naar het Prowise Touchscreen

Geplaatst op 4 januari 2021

Prowise brengt Teams, Classroom, Meet, YouTube en Netflix naar het Prowise Touchscreen.

Alle touchscreens met update-support worden door het Nederlandse onderwijsbedrijf Prowise voorzien van de laatste versie van het besturingssysteem Prowise Central.

Prowise lanceert de update niet alleen voor het meest recente model het door PTH Groep geleverde Prowise Touchscreen. De software komt in het eerste kwartaal van 2021 ook voor oudere modellen zoals eerder door ons geleverde EntryLine UHD en ProLine+ schermen volledig beschikbaar. Hiermee krijgen die schermen kosteloos de beschikking over nieuwe features, tientallen apps en de laatste privacyvoorschriften.

OTA-updates
Prowise voorziet haar touchscreens minstens 5 jaar lang van de meest actuele software. Het bedrijf bracht deze belofte al eerder in de praktijk door bijvoorbeeld AirPlay, Chromecast en Miracast toe te voegen. De over-the-air (OTA)-updates worden via 100% veilige, lokale en eigen servers naar eindgebruikers verstuurd.

Apps rechtstreeks op touchscreens
Alle door PTH Groep geleverde Prowise touchscreens krijgen na de update de beschikking over een serie aan indrukwekkende (onderwijs)applicaties. Denk hierbij aan Microsoft Office, Outlook Skype, PowerPoint, Teams, Google Meet, Docs, Classroom, Earth, Netflix, YouTube en Zoom. Uniek is het feit dat deze apps volledig draaien op het besturingssysteem van het touchscreen en dat er geen pc-module of externe modules nodig zijn voor gebruik. Met deze apps beschikken eindgebruikers over tal van nieuwe digitale samenwerkingsmogelijkheden zonder dat daarvoor extra investeringen noodzakelijk zijn.

Schrijfvrijheid
Naast een compleet nieuwe en gebruiksvriendelijke interface waar de achtergrondafbeelding volledig te personaliseren is, krijgen de schermen ook de beschikking over de allerlaatste versie van de schrijf- en annotatiesoftware ProNote. Met de speciale directe annotatie-modus kan de gebruiker met een klik op de knop schrijven over iedere invoerbron, website of app. Aantekeningen kunnen direct worden gedeeld of verder worden verrijkt in het whiteboardsoftwarepakket ProNote.

De schermen worden daarnaast voorzien van een speciale Night Mode, waarmee de hoeveelheid uitgestraald blauw licht aanzienlijk vermindert.

Wil je meer weten over de toepassing van een touchscreen in jouw bedrijf of school? Neem contact op met onze accountmanagers. Bel PTH Groep via 0511-460200 of stuur direct een bericht via ons contactformulier.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl