20dec

Overname FotoFirma

Geplaatst op 20 december 2019

PTH Groep B.V. heeft de foto- en filmstudiospecialiset FotoFirma overgenomen. FotoFirma is met ruim 10 jaar ervaring als specialist in foto- en filmstudiotechniek de ideale kennispartner voor PTH Groep die al meer dan 20 jaar audiovisuele diensten levert aan zakelijke klanten.

Martin de Jong van PTH Groep: “De kennis van de techniek, ervaring in de markt en het netwerk dat FotoFirma meebrengt past perfect in onze wens om een kennispartner voor onze klanten te zijn. Meer en meer willen onze relaties naast hun wensen op audiovisuele presentatiesystemen ook geadviseerd worden op het gebied van studiotechniek. Logisch dus dat ons oog viel op FotoFirma; een gerenommeerde niche speler waar we al enige tijd mee samenwerkten. Tegelijkertijd is deze overname een fantastische kans voor FotoFirma om zich verder te ontwikkelen. In onze besprekingen werd al snel duidelijk dat deze overname voor ons allebei synergievoordelen met zich meebrengt.”

In de komende maanden zal het aanbod van FotoFirma verder in de dienstverlening van PTH Groep opgenomen worden en zal de website van FotoFirma geactualiseerd worden.

Heeft u vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via: info@pthgroep.nl

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl