Teams Rooms vergaderoplossingen

Met de PTH Groep Teams Rooms oplossing wordt deelnemen aan jouw online vergadering een ervaring.

HD-video, -audio en het delen van inhoud worden mogelijk voor vergaderingen van elke omvang, in kleine tot hele grote vergaderruimtes.

Een compleet PTH Groep Teams Rooms systeem bestaat uit een groot scherm aan de muur van de vergaderruimte, een compact touchscreen voor eenvoudige bediening, een geavanceerde vergadercamera en een PC zodat je Microsoft Teams in de ruimte kunt gebruiken. Mogelijke aanvullingen zijn extra tafelmicrofoons, luidsprekers en koppelingen met geluidsinstallaties.  

Wil je naast het Room systeem ook de camera en andere apparatuur eenvoudig gebruiken met een andere software oplossing op een laptop? Dan hebben we daar ook het gebruikersvriendelijke Swytch aansluitsysteem voor beschikbaar.

Daarna wijst alles zich vanzelf. Start vergaderingen op tijd door met één druk op de knop deel te nemen. Geef de vergadering weer op het scherm in de ruimte en deel je beelden met deelnemers op afstand.

Welke stappen doorlopen we:

 1. Voorbereiding en advies
  We bespreken samen welke wensen je hebt, we bekijken hoe de ruimtes er uit zien, hoe die zijn ingedeeld en hoe groot ze zijn. Hieruit volgt een advies op maat. Wij leveren de beste oplossing voor jouw vraagstelling en adviseren over de systemen die passen bij jullie toepassing en ruimtes.
   
 2. Installatie
  Wij zorgen voor de perfecte installatie van de apparatuur. We plaatsen de camera, het scherm, de touchscreen bediening en eventuele luidsprekers, microfoons en accessoires. We bevestigen de bekabeling en stemmen af met eventuele andere partijen waar stroom, netwerk of bouwkundige voorzieningen nodig zijn.
   
 3. Implementatie
  Jouw eigen ICT-afdeling of leverancier zorgt voor de implementatie in de Office 365 omgeving en meldt het account aan op het Logitech Room System. Dit account wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de vergaderagenda en om verbinding te maken met Microsoft Teams. Mensen kunnen dit account boeken door er een afspraak mee te plannen. 

Jouw eigen Teams Room inrichten?

Samen met jou bespreken we graag welke oplossing naadloos bij jouw organisatie past. Bel ons op 0511 – 460200 of laat een bericht achter via deze site. Je kunt daarvoor de oranje contact button hieronder gebruiken.

Wil uw ICT-afdeling of -leverancier hier meer over weten? Dan kan hij terecht op de site van Microsoft. Daar is er uitgebreide informatie over de configuratie van Teams Rooms accounts beschikbaar o.a. via deze link: https://docs.microsoft.com/en-us/MicrosoftTeams/rooms/rooms-configure-accounts  

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen