Overheid

  • Gemeente Abcoude

Voor diverse overheid- en semioverheidsinstanties is PTH Groep de partner voor audiovisuele techniek. In zowel het installeren, beheren, leveren als het bieden van uitstekende kwaliteit service wil PTH Groep uw partner zijn! Of het nu een tijdelijk evenement of een vaste AV-installatie betreft, wij gaan graag de uitdaging met u aan.

Onze diensten
Niet alleen voor de levering van een projector of scherm kunt u bij ons terecht, ook bij de volledige inrichting van vergader- en presentatieruimtes, raad- en rechtzalen, kantoren, entrees en publieke ruimtes met audiovisuele middelen zijn wij graag van de partij. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze en de afweging van de beste prijs en kwaliteit in uw specifieke situatie. Indien gewenst werken wij als onafhankelijke adviseur of assisteren wij bij het schrijven van een bestek/aanbesteding. Bij ons staan kwaliteit en bedieningsgemak voorop bij de aanschaf of huur van een audiovisuele oplossing.


Oplossingsgericht
Vanuit een rijke historie hanteert PTH Groep altijd een oplossing gerichte manier van werken. Dit houdt in dat een oplossing altijd in samenspraak met u als klant wordt voorgedragen. Soms betekent dit dat wij op innovatieve wijze gebruik maken van ‘standaard’ producten. Het kan echter ook voorkomen dat de oplossing die u zoekt, simpelweg (nog) niet bestaat. Wij zijn in dat geval gespecialiseerd in het bedenken van een custom-made oplossingen wanneer het gaat om besturingstechniek, bevestiging en/of bekabeling. Gezien onze merkonafhankelijkheid is het mogelijk om een vrijblijvend advies uit te brengen wat naadloos aansluit bij uw wensen en eisen.


Inspiratiecentrum
In een zeer kort tijdsbestek heeft PTH Groep een inspiratiecentrum van ruim 350 m2 ingericht met verschillende innovatieve technieken op het gebied van presentatietechniek, conferencing, bewaking, streaming, opname en besturing. Wij nodigen u graag uit om ons inspiratiecentrum te bezoeken. Op deze wijze kunt u zelf in een ontspannen sfeer met onze adviseurs van gedachten wisselen en beoordelen, testen en ervaren welke oplossingen  aansluiten bij uw wensen en eisen.


Service & Support bij u op locatie
Naast het adviseren, verkopen, installeren en verhuren van apparatuur, levert PTH Groep ook de nodige nazorg.

PTH Groep heeft haar eigen Service & Support afdeling om u als klant, ook na aanschaf van uw product van dienst te zijn. Wij kunnen zowel op locatie als op onze serviceafdeling, reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan uw apparatuur en installatie. Ook is het mogelijk om een serviceovereenkomst af te sluiten zodat wij periodiek (preventief) uw apparatuur controleren en onderhouden. Dit maakt uw AV-installatie betrouwbaarder en geeft een langere levensduur en optimaal rendement.

  • Gemeente Achtkarspelen
  • Gemeente Leeuwarden

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl