PTH Groep door de tijd

2020 was een bijzonder jaar. Een jaar om vooral ook weer te vergeten vanwege het COVID19 virus dat de hele wereld op zijn kop gezet heeft. Een gedenkwaardig jaar om niet te vergeten omdat we ook veel beweging vooruit maakten. In dat jaar hebben we nieuwe collega's welkom geheten, zijn we gestart met de implementatie van een nieuw ERP softwaresysteem, hebben we ons ISO systeem geoptimaliseerd en in een digitaal beheersysteem ondergebracht en hebben we een start gemaakt met het ontwerp van een nieuwe huisstijl.

Op deze website is onze nieuwe huisstijl zichtbaar geworden. In de loop van de tijd wordt onze bedrijfskleding vervangen, onze auto's en bussen voorzien van nieuwe bestickering en worden alle huisstijldragers omgezet. PTH Groep in een nieuw jasje maar nog steeds met de vertrouwde mensen met kennis en ervaring.

Op verschillende van onze producten staat ons logo of ons beeldmerk afgebeeld waardoor je ons oude logo hier en daar blijft tegenkomen. Voor diegene die dat logo niet (meer) kent vind je dat hieronder.

 

 

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)