Samen planten we bomen. Voor een groene en gezonde wereld.

Onze wereld heeft meer bomen nodig. Voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden. Daarom is het goed om te weten dat jij daaraan kan bijdragen. Heel eenvoudig: Voor elk door jouw gekocht Prowise touchscreen wordt een boom geplant.

Wij planten bomen voor het leven

Bomen zijn onmisbaar voor al het leven op aarde. Ze geven ons zuurstof, schone lucht, voedsel, bescherming, verkoeling en water. Bossen zijn belangrijk voor de biodiversiteit en bieden een leefomgeving voor ontelbaar veel planten en dieren. En bomen spelen een belangrijke rol in het tegengaan van klimaatverandering. Daarom worden de bomen voor het leven geplant. Voor mensen, dieren en natuur.

Je helpt automatisch mee wanneer je een Prowise touchscreen aanschaft

Met elk verkocht Prowise touchscreen, maken we samen de aarde weer een beetje groener. Door het planten van bomen lever je een positieve bijdrage aan het klimaat en compenseer je CO2-uitstoot. Wist je dat een boom in een jaar ongeveer 20kg CO2 opneemt? Dit staat gelijk aan de voetafdruk van het actief gebruiken van je touchscreen gedurende een half jaar.

Plant je mee?

Er worden bomen in Nederland én in het buitenland geplant. Plant je mee? Bestel jouw Prowise touchscreen bij PTH Groep en draag zo ook bij aan een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden.

Ja ik wil ook bijdragen door mijn bestelling!

Neem contact op en onze adviseurs bespreken met je welk formaat touchscreen perfect op jouw wensen en behoeften aansluit. Bel ons via: 0511 – 460200 of gebruik het contactformulier via de knop hieronder en geef jouw contactgegevens door.

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)