12mrt

Op zoek naar een tijdelijk touchscreen?

Geplaatst op 12 maart 2021

Soms heb je voor een korte tijd een touchscreen nodig. Hiervoor bieden wij een oplossing met onze poule van schermen die we speciaal voor deze gelegenheden inzetten. Bovendien dragen we daarbij ook samen bij aan duurzaamheid.

Ons Circulaire Touchscreen-as-a-Service (CTaaS) is gebaseerd op de principes om producten, materialen, producten in gebruik te houden en afvalstromen te reduceren.

Vanaf de industriële revolutie is een hoog tempo van technologische vooruitgang ingezet. Het resultaat is dat we toegang hebben tot producten van over de hele wereld met een bijna onbeperkte beschikbaarheid. Dit heeft gezorgd dat we gewend zijn aan een hoog comfortniveau en tegelijkertijd dat de verbruik maatschappij is ontstaan.      

Nu zijn we op het punt dat het duidelijk is dat dit systeem niet meer werkt voor bedrijven, mensen en het milieu.

Ons CTaaaS concept speelt in op de verandering van inzicht en meer duurzaam gebruik van apparatuur. Hoe we omgaan met hulpbronnen, hoe we producten maken en gebruiken en wat we daarna met de materialen doen.

Daarom gebruiken wij onze 'touchscreens met ervaring' om onze klanten van tijdelijke systemen te voorzien. Zo wordt er niet direct een scherm aangeschaft waar dat niet direct noodzakelijk is. Samen creëren we een werkende oplossing en een bloeiend systeem waarvan iedereen binnen de grenzen van onze planeet kan profiteren.

Welke maat touchscreens zijn er beschikbaar?
In onze schermpoule beschikken we over meerdere touchscreen schermen. We voeren daarin de volgende maten

  • 55" touchscreen
  • 65" touchscreen
  • 70"-75" touchscreen
  • 84"-86" touchscreen

Alle touchscreens worden geleverd op een statief of verrijdbare trolley (afhankelijk van beschikbaarheid) en worden geleverd inclusief 4,5 meter HDMI- en USB-touchkabel en een stroomkabel.

Hoe werkt het verder?
Neem contact met ons op voor beschikbaarheid en een prijsopgave. Geef door hoeveel schermen je per locatie nodig hebt, op welke datum ze geleverd moeten worden en wanneer ze weer opgehaald kunnen worden.

Je ontvangt een prijsopgave per locatie, waarin de vergoeding voor de hele periode voor alle schermen in staat, inclusief het brengen en weer ophalen. Je geeft akkoord en wij regelen de rest.

Natuurlijk vinden wij het fijn als je met ons meedenkt en aangeeft of er bijzonderheden zijn, zoals plekken waar we niet met rollend materiaal kunnen komen, trappen die genomen moeten worden of andere bijzondere zaken waar we rekening mee moeten houden.

 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl