12mei

Ook een LED wall in uw bedrijf gebruiken?

Geplaatst op 12 mei 2020

Indoor LED scherm - PTH Groep

Steeds vaker zien we dat LED schermen in boardrooms, vergaderruimtes en in showrooms en winkels toegepast worden. Waar LCD schermen te klein zijn en een beamer met projectieschermen te kort schiet op het gebied van resolutie, kleurweergave, helderheid en contrast is een indoor LED wall uitstekend toe te passen. Lees meer op onze site

Bovenstaand voorbeeld is een FullHD indoor LED scherm van 305 breed met 1.58mm pixel pitch. Dat zijn natuurlijk allen maar de technische gegevens. De beleving ten opzichte van groot formaat projectie is compleet anders. U realiseert een heel nieuwe visuele impact met een hoge helderheid, contrastverhouding en kleurverzadiging, waardoor inhoud tot leven komt. U krijgt perfect zicht zonder last te hebben van projectorschaduw of invallend licht. Met verbeterde kleuren en dieper zwart is het beeld altijd kleurrijk en oogverblindend, of het nu in een lichte of donkere ruimte is.

Bovendien hebben de LED's een ultralange levensduur van 100.000 uur, terwijl de typische levensduur van projectorlampen slechts 2000-6000 uur is waardoor een uitstekende TCO bereikt wordt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van indoor LED en presenteren met impact? Neem nu contact met ons op en onze specialisten vertellen u graag meer.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl