Winkelwagentje Items: 0 € 0,00

Onderwijsgroep Fier (Stiens)

  • Onderwijsgroep Fier (Stiens)

Opdrachtgever
Onderwijsgroep Fier
Geleverd
28 digitale ACTIVboards voor 6 basisscholen in Menaldumadeel

Toelichting
Onderwijsgroep Fier heeft eind 2007 op 6 basisscholen de overstap gemaakt naar het ‘digitale leren’. Door middel van 28 ActivBoard inrichtingen werden de scholen omgetoverd in digitale en multimedia omgevingen. Met de aankoop van het ActivBoard hebben deze basisscholen een enorme stap genomen in de toekomst van het onderwijs. Daarnaast worden de lessen interactief en uitdagend gemaakt voor de leerlingen.
Met het ActivBoard kan de leraar presentaties, geluid / muziek, videobeelden, afbeeldingen / foto’s via een beamer tonen aan de leerlingen. Door gebruik te maken van een speciale pen kan de leraar bewerkingen uitvoeren zoals schrijven, rekenen, tekenen, aardrijkskundige kaarten gebruiken, spelletjes op diverse niveaus aanbieden, fotomateriaal gebruiken, internet pagina’s opzoeken enzovoort.

Over onderwijsgroep Fier
Onderwijsgroep Fier is de stichting voor openbaar en algemeen bijzonder primair onderwijs die gevestigd is in Stiens.
Vanaf 1 januari 2008 is Onderwijsgroep Fier verzelfstandigd. Tot de statutenwijziging van oktober 2010 konden alleen openbare scholen voor primair onderwijs zich aansluiten bij de stichting. Vanaf laatstgenoemde datum is onderwijsgroep Fier een samenwerkingsbestuur en kunnen ook scholen van andere signaturen zich aansluiten bij de onderwijsgroep.

PTH Groep heeft in opdracht van onderwijsgroep Fier de implementatie van digitale schoolborden verzorgd op de aangesloten scholen. Vaak werden deze in combinatie met Epson (Ultra) Short Throw beamers geleverd.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl