Onderwijs

PTH Groep levert continuïteit in het lesgeven! Naast het adviseren en installeren van complete audiovisuele oplossingen voor het onderwijs, verzorgt PTH Groep tevens nazorg. Tijdig onderhoud en spoedige reparatie bij uitval van uw apparatuur is van cruciaal belang voor de continuïteit van uw lessen. 

PTH Groep verzorgt tevens trainingen (op locatie) en organiseert jaarlijks kennisbijeenkomsten voor het onderwijs. Hiermee blijft u als onderwijskundige op de hoogte van de nieuwste AV & ICT apparatuur in het onderwijs.

Onze diensten
Onze referenties variëren van basisscholen tot universiteiten, die uiteindelijk één ding gemeen hebben; continuïteit in het lesgeven! Wij bieden onze klanten de zorg en aandacht die ze nodig zijn in de vorm van persoonlijk advies, productdemonstraties (eventueel op locatie), trainingen (software) en functionele/innovatieve oplossingen met een hoge dosis bedieningsgemak.


Oplossingsgericht
De producten en diensten die wij voor het onderwijs kunnen bieden maken het mogelijk om samen tot een passende oplossing te komen. Deze oplossing moet bijvoorbeeld aansluiten bij uw manier van lesgeven of binnen een vooraf vastgesteld budget passen. Gezien onze merkonafhankelijkheid is het mogelijk om een vrijblijvend advies uit te brengen wat naadloos aansluit bij uw wensen en eisen.


Bezoek ons in Kollumerzwaag
Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken. Op deze wijze kunt u zelf in een ontspannen sfeer met onze adviseurs van gedachten wisselen en beoordelen, testen en ervaren welke oplossingen  aansluiten bij uw wensen en eisen.

Service & Support bij u op locatie
Naast het adviseren, verkopen, installeren en verhuren van apparatuur, levert PTH Groep ook de nodige nazorg.

PTH Groep heeft haar eigen Service & Support afdeling om u als klant, ook na aanschaf van uw product van dienst te zijn. Wij kunnen zowel op locatie als op onze serviceafdeling, reparaties en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren aan uw apparatuur en installatie. Wij adviseren om een serviceovereenkomst af te sluiten zodat uw apparatuur periodiek gecontroleerd en onderhouden wordt. Dit maakt uw AV-installatie betrouwbaarder en geeft een langere levensduur en optimaal rendement.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl