Winkelwagentje Items: 0 € 0,00

Nuon (Leeuwarden)

  • Nuon (Leeuwarden)

Opdrachtgever 
Nuon Leeuwarden 

Geleverd 
- Bose Fevac ontruimingsinstallatie voor het 
  hoofdkantoor 
- Uitbreiding van de bestaande installaties met Bose 
   NEN 2575 luidsprekers 
- AutoCAD-tekeningen en projectbegeleiding 

Toelichting 
Vanwege de aanscherping van de regels heeft Nuon aan PTH de opdracht verstrekt een NEN 2575 klasse-A ontruimingsinstallatie voor het kantoor in Leeuwarden te leveren. NEN 2575 installaties zijn verplicht in gebouwen waar veel mensen aanwezig zijn. Voorafgaand aan de levering heeft PTH een uitgebreid onderzoek gedaan naar de mogelijkheden tot hergebruik van bestaande installaties in combinatie met nieuw te leveren apparatuur. In geval van stroomuitval dient het ontruimingssysteem 12 uur standby en daarna een half uur op vol vermogen te kunnen draaien. Voorafgegaan door een sirenegeluid wordt bij calamiteiten een gesproken bericht in het gehele gebouw afgespeeld. Alle medewerkers weten dan dat ze het gebouw direct moeten verlaten en geen gebruik mogen maken van de liften etc.. De gesproken informatie via de luidsprekers zorgt voor een ordelijk verloop. De oorzaak van de ontruiming en de manier waarop men het pand moet verlaten, moeten namelijk duidelijk worden gecommuniceerd. 

Over Nuon
Nuon is voor miljoenen klanten actief in het opwekken, de marketing, verkoop en distributie van elektriciteit, gas en warmte en daarmee samenhangende producten en diensten. Nuon heeft ongeveer 10.000 medewerkers. Kijk voor meer informatie op www.nuon.nl.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl