Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
15feb

Noventa Onderwijs sluit samenwerkingsovereenkomst voor digitale leermiddelen

  • Links: Willem Kooistra en Eddy de Lange van PTH Groep, Rechts: Harrie Steenstra en Henk Visser van Noventa

Geplaatst op 15 februari 2017

Noventa Onderwijs met tien scholen voor Christelijk basisonderwijs en één samenwerkingsschool in Achtkarspelen, heeft gekozen om dit jaar dertig Prowise Multi-touchscreens via PTH Groep uit Kollumerzwaag in te zetten voor haar onderwijs op de scholen. 

Noventa en PTH Groep hebben woensdagochtend 15 februari een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor de komende jaren die er toe gaat leiden dat alle klaslokalen van de scholen van Noventa een Multi-touchscreen krijgen. De samenwerkingsovereenkomst is tot stand gekomen naar aanleiding van een aanbestedingsprocedure op landelijk niveau waarbij op basis van de service, een goede prijs en een prettige samenwerking PTH Groep als beste uit de 'bus' kwam. 

In totaal krijgen dertig klassen van de Noventa scholen binnenkort een Multi-touchscreen waarbij de lessen ondersteund worden met perfecte geluids- en beeldkwaliteit. Daarnaast maakt Noventa gebruik van het Prowise Presenter pakket. "Deze combinatie zorgt ervoor dat onze leerkrachten op een moderne, professionele en interactieve manier de kinderen onderwijs geven. Leerlingen en leerkrachten zijn enthousiast over de mogelijkheden van deze Multi-touchscreens en het Prowise Presenter pakket. Mede met deze investering wil Noventa 'prachtig' onderwijs bieden aan haar leerlingen"! Aldus Henk Visser, beleidsmedewerker ICT Noventa. 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl