Nieuws

PTH Groep mag prachtige opdrachtgevers bedienen met haar audiovisuele oplossingen. In dit nieuwsoverzicht vindt u slechts een selectie van al wat er gebeurt binnen onze organisatie. Het PTH nieuws is tevens beschikbaar als RSS-feed.

 • 22dec
  Permanente livestream oplossing voor het Fries Scheepvaart Museum

  Permanente livestream oplossing voor het Fries Scheepvaart Museum

  De medewerkers van het Fries Scheepvaart Museum in Sneek zijn expert in hun vak en willen een eenvoudig te bedienen installatie om hun lezingen te streamen. Het museum geeft regelmatig lezingen die goed worden bezocht. Met de huidige maatregelen is… Lees verder »

 • 22dec
  Een bosje bomen

  Een bosje bomen

  Een bosje bomen: Zoals ieder jaar sturen wij geen kerstkaarten en doneren wij een bedrag aan een goed doel. Dit jaar is dat aan het Wereld NatuurFonds (WWF). Lees verder »

 • 21dec
  Vergaderen op afstand

  Vergaderen op afstand

  Vergaderen in de huidige coronatijd brengt diverse uitdagingen met zich mee. Bijvoorbeeld dat alle leden niet in één ruimte passen vanwege de 1,5 meter maatregel. Diverse gemeenten spraken de wens aan ons uit om hybride te kunnen… Lees verder »

 • 18dec

  Bereikbaarheid tijdens de feestdagen

  Het was een bijzonder jaar. We konden veel minder bezoeken afleggen en kilometers maken dan normaal en tegelijkertijd zagen we steeds meer relaties online en spraken we elkaar aan de telefoon. 2020 was een jaar met veel veranderingen en waar… Lees verder »

 • 18dec
  STEAMpoint

  STEAMpoint

  Voor Futura en CBO Meilân werkten wij mee aan de audiovisuele inrichting van STEAMpoint, hun doe-labs in Heerenveen en Oudehaske. De ruimtes zijn aantrekkelijk ingericht en voorzien van de modernste audiovisuele middelen en allerlei… Lees verder »

 • 16dec
  Liefde op het eerste gezicht!

  Liefde op het eerste gezicht!

  We komen als PTH Groep op heel veel scholen in het noorden van het land. Grote scholen, kleine scholen, scholen midden in de stad en scholen op het platteland. We adviseren de scholen, bestuurders en ICT-ers. We installeren en onderhouden daar o.a.… Lees verder »

 • 11dec
  Het iNNOVATORIUM Sneek is zo goed als klaar!

  Het iNNOVATORIUM Sneek is zo goed als klaar!

  Om je in de veranderende wereld te kunnen handhaven heb je ICT-kennis en vaardigheden nodig die aansluiten op deze tijd. SBO De Súdwester te Sneek stimuleert die vaardigheden en heeft daarvoor een iNNOVATORIUM ontwikkeld en… Lees verder »

 • 08dec
  Nieuwe studiolamp voor NHL Stenden Hogeschool

  Nieuwe studiolamp voor NHL Stenden Hogeschool

  'De combinatie tussen de nieuwste LED-technologie en flexibiliteit die het armatuur biedt, is de reden geweest dat we voor dit armatuur hebben gekozen.' . . . Frits van Essen, Lecturer Academie Communication & Creative Business aan… Lees verder »

 • 01dec
  Update Prowise Presenter

  Update Prowise Presenter

  In november heeft de grootste Presenter-update van Prowise plaats gevonden. Ondanks een paar bugs kijken zij met veel plezier terug op deze update. Prowise blijft hun onderwijssoftware continu implementeren en verbeteren. Daarom staat er weer een… Lees verder »

 • 27nov
  Digitaal lesgeven is dé uitdaging voor het onderwijs in deze coronatijd

  Digitaal lesgeven is dé uitdaging voor het onderwijs in deze coronatijd

  Al sinds 2013 mogen wij ons vaste installateur van audiovisuele middelen noemen bij Hogeschool Windesheim. Van Arend Jan Zwarteveen, medewerker van Windesheim, hebben wij onderstaande referentie mogen ontvangen. Digitaal lesgeven is dé… Lees verder »

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

 • Harm Smidswei 9
 • 9298 RE Kollumerzwaag
 • T0511 - 460 200
 • F0511 - 449 536
 • info@pthgroep.nl