Nieuws

PTH Groep mag prachtige opdrachtgevers bedienen met haar audiovisuele oplossingen. In dit nieuwsoverzicht vindt u slechts een selectie van al wat er gebeurt binnen onze organisatie. Het PTH nieuws is tevens beschikbaar als RSS-feed.

 • 20mei
  Les geven tegelijk in de klas en op afstand

  Les geven tegelijk in de klas en op afstand

  In deze tijd waar afstandsleren standaard is geworden, delen we graag ervaringen uit de praktijk met jullie. “Les geven op afstand is goed te doen wanneer je vooraf praktische zaken goed regelt en duidelijke afspraken maakt. Les geven en les volgen… Lees verder »

 • 19mei
  Bezoekersstromen reguleren

  Bezoekersstromen reguleren

  Sinds de 1,5 meter norm en de beperking van het aantal personen per vierkante meter hebben veel winkels en publieke locaties de grootste moeite om bezoekersstromen in goede banen te leiden. PTH Groep biedt een eenvoudige, praktische en complete… Lees verder »

 • 18mei
  Werkplekbeschikbaarheid en 1,5 meter regels

  Werkplekbeschikbaarheid en 1,5 meter regels

  De Covid-19 pandemie heeft een grote impact op ons allemaal. Nu de ergste periode in veel Europese landen voorbij lijkt te zijn, zoeken we naar oplossingen om het openbare en beroepsleven geleidelijk te hervatten. Samen moeten we zorgen voor een… Lees verder »

 • 13mei
  Video samenwerking op een hoger niveau

  Video samenwerking op een hoger niveau

  Met onze slimme oplossingen wordt video vergaderen eenvoudig, verstaanbaar en ben je bovendien altijd goed en scherp in beeld. Lees verder »

 • 12mei
  Ook een LED wall in uw bedrijf gebruiken?

  Ook een LED wall in uw bedrijf gebruiken?

  Steeds vaker zien we dat LED schermen in boardrooms, vergaderruimtes en in showrooms en winkels toegepast worden. Lees verder »

 • 29apr
  Bewust werken

  Bewust werken

  Bij PTH Groep zijn wij ons ervan bewust dat veilig en gezond werken een basisvoorwaarde is, juist in deze bijzondere tijden! Om samen door te kunnen werken in corona tijd besteden wij veel aandacht aan het werken volgens de protocollen, opgesteld… Lees verder »

 • 28apr
  Politie Groningen

  Politie Groningen

  Ons werk gaat ook gewoon door bij de verschillende overheidsinstellingen. Zo mochten wij de Politie in Groningen adviseren met betrekking tot groot formaat beeldschermen voor samenwerking. Hier plaatsten we o.a. een PTH maatwerk statief voor… Lees verder »

 • 21apr
  Onderhoud en vervangingen

  Onderhoud en vervangingen

  Nu scholen en universiteiten gesloten zijn, hebben zij de mogelijkheid om werk uit te laten voeren. Wij bedanken onze relaties waar we in de afgelopen weken terecht konden voor vervangingen, nieuwe plaatsingen en waar we bij verschillende… Lees verder »

 • 17apr
  Whitepaper: In 4 stappen een lesvideo opnemen

  Whitepaper: In 4 stappen een lesvideo opnemen

  Er is een enorme groei in het gebruik van video in het onderwijs. Je kunt video op verschillende manieren gebruiken in jouw les of als aanvulling op je lessen. Wanneer je een video gaat maken, helpt het om voor een aanpak in meerdere stappen te… Lees verder »

 • 09apr
  PTH Recording Studio - Hightlight van update 1.0.7

  PTH Recording Studio - Hightlight van update 1.0.7

  3.. 2.. 1.. opname start! Met de aftelklok in de nieuwste versie van PTH Recording Studio begint jouw opname altijd op het juiste moment. Bereid alles eenvoudig voor en maak snel een mooie opname van je digitale les of presentatie. De nieuwste… Lees verder »

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

 • Harm Smidswei 9
 • 9298 RE Kollumerzwaag
 • T0511 - 460 200
 • F0511 - 449 536
 • info@pthgroep.nl