Nieuws

PTH Groep mag prachtige opdrachtgevers bedienen met haar audiovisuele oplossingen. In dit nieuwsoverzicht vindt u slechts een selectie van al wat er gebeurt binnen onze organisatie. Het PTH nieuws is tevens beschikbaar als RSS-feed.

 • 18mei
  Goed samenwerken om tijdig te kunnen leveren

  Goed samenwerken om tijdig te kunnen leveren

  Bijzondere tijden Het nieuws over chiptekorten, de beperkte beschikbaarheid van zeecontainers en ook nog eens de prijsstijging voor transport, staal en andere metalen zijn waarschijnlijk niemand ontgaan. De kranten hebben vol gestaan met de… Lees verder »

 • 17mei

  Vacature Service en -onderhoudsmonteur (fulltime)

  Werk jij graag zelfstandig als expert op het gebied van professionele geluids-, video- en besturingstechniek? Heb je kennis van - of nog beter - ervaring met ICT en netwerken? Houd jij ervan om zowel met de klant als je collega’s mee te… Lees verder »

 • 23apr
  Gesloten i.v.m. Koningsdag

  Gesloten i.v.m. Koningsdag

  In verband met Koningsdag zijn wij gesloten op maandag 26 april en dinsdag 27 april. Uw e-mail, storingen en voicemails zullen vanaf woensdag 28 april zo spoedig mogelijk behandeld worden. Zeer urgente storingen kunt u melden via… Lees verder »

 • 30mrt
  Inspiratiesessies Learn Anywhere

  Inspiratiesessies Learn Anywhere

  Meerdere inspiratiesessies Learn Anywhere gepland! Hybride lesgeven op scholen begint steeds meer vorm te krijgen. Microsoft Teams en Zoom is in rap tempo het gereedschap bij uitstek geworden. Onze fabrikanten Epson, Extron, Logitech en Smit… Lees verder »

 • 30mrt
  Wat ons aanspreekt aan PTH Groep

  Wat ons aanspreekt aan PTH Groep

  Wij hebben een ontzettend mooie referentie ontvangen van onze gewaardeerde relatie Rienk Brandsma, ICT beheerder van CVO Zuid-West Fryslân. Lees hieronder zijn verhaal over een goede samenwerking en een prachtige relatie van al meer dan… Lees verder »

 • 22mrt
  Videoconferencing? Check deze 9 punten eerst

  Videoconferencing? Check deze 9 punten eerst

  Het is niet meer weg te denken: videoconferencing. Waar we voorheen het beeld hadden dat alleen grote ondernemingen en multinationals gebruik maakten van videoconference-oplossingen, is het nu niet meer weg te denken uit ons reguliere… Lees verder »

 • 16mrt
  Vacature service- en onderhoudsmonteur

  Vacature service- en onderhoudsmonteur

  Overdag vrij, in de middag en avond werken, storingen voorkomen en oplossen, samenwerken met leuke collega's en werken bij en groeiende onderneming. Wij leveren schitterende audiovisuele oplossingen voor het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid.… Lees verder »

 • 12mrt
  Op zoek naar een tijdelijk touchscreen?

  Op zoek naar een tijdelijk touchscreen?

  Soms heb je voor een korte tijd een touchscreen nodig. Hiervoor bieden wij een oplossing met onze poule van schermen die we speciaal voor deze gelegenheden inzetten. Bovendien dragen we daarbij ook samen bij aan duurzaamheid. Ons Circulaire… Lees verder »

 • 10mrt

  Handig, USB-C!

  5 voordelen van USB-C op jouw touchscreen Een USB-C-poort is klein van formaat, maar biedt jou veel handige mogelijkheden in het klaslokaal. We hebben vijf voordelen voor je verzameld in deze blog. Extra handig als je veel gebruik maakt je eigen… Lees verder »

 • 05mrt
  Waarom Kabelnoord voor ons heeft gekozen?

  Waarom Kabelnoord voor ons heeft gekozen?

  “Een uitstekend videoconferentiesysteem geleverd en geïnstalleerd door PTH Groep. We zijn zeer tevreden. Zelfs details zoals het afwerken van de bekabeling onder de vergadertafels is subliem. Een dikke pluim voor PTH!”, aldus… Lees verder »

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

 • Harm Smidswei 9
 • 9298 RE Kollumerzwaag
 • T0511 - 460 200
 • F0511 - 449 536
 • info@pthgroep.nl