20jan

Nieuwe Prowise schermen voor het Gomarus College in Groningen

Geplaatst op 20 januari 2021

Voor het Gomarus College in Groningen hebben wij tien leslokalen voorzien van 75” Prowise touchscreens. Hierbij werden in acht lokalen touchscreens met een elektrische wandlift systeem geïnstalleerd. In twee andere lokalen werd een touchscreen op een elektrisch in hoogte verstelbaar mobiel systeem geplaatst.

De uitdaging lag in de beschikbare realisatietijd. Om minimale belasting in het onderwijs te creëren, was er één werkdag beschikbaar voor het demonteren van de aanwezige 5-vlaks whiteboards en AV-apparatuur en het vakkundig installeren van de nieuwe Prowise touchscreens.

Om dit project voor elkaar te boksen voerden we vooraf een intake op locatie uit. Hierbij werden de route binnen het schoolgebouw, de aanwezige infrastructuur en de technische gegevens van diverse leslokalen in kaart gebracht.
Na de opdrachtverstrekking is het nodige voorwerk bij ons in eigen huis uitgevoerd. Denk hierbij aan het afvoeren van alle verpakkingsmaterialen, assemblage van verschillende onderdelen, het updaten van de touchscreens en deze plaatsen in speciale transportkisten.

Op de dag van installatie was er een optimale en fijne samenwerking tussen het Gomarus College, onze projectleider en de betrokken AV-technici. Hierdoor kon volgens afspraak alles in één werkdag volledig werkend worden opgeleverd.

Het Gomarus College is al jaren een gewaardeerde klant. Naast de inrichting van leslokalen hebben wij ook de sportzaal mogen voorzien van (grootbeeld projectie) beamers en een audioinstallatie. De beamers en luidsprekers zijn voorzien van een beschermende kooiconstructie. Zo kan de uitvoering van diverse balsporten probleemloos plaatsvinden en is er geen risico op beschadiging van de aanwezige apparatuur.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl