NBD Biblion (Leidschendam)

  • NBD Biblion (Leidschendam)

Opdrachtgever
NBD Biblion (Leidschendam) / CIB

Geleverd
Complete audiovisuele inrichting in de presentatiezaal/bedrijfsrestaurant

Toelichting
Op verzoek van het CIB (Centraal Inkoop Bureau)en in overleg met NBD Biblion te Leidschendam heeft PTH Groep een bijzondere audiovisuele configuratie gerealiseerd in het bedrijfsrestaurant. In de zaal zijn speciale kantelbare motorgestuurde luidsprekers aan weerszijde van het elektrisch bedienbare projectiescherm toegepast. Deze luidsprekers kantelen naar de kijkers/luisteraars zodra de beamer wordt gebruikt. Men hoort het geluid dan als het ware rechtstreeks uit het projectiescherm komen. Tevens kan het Bose inbouwluidsprekersysteem in meerdere zones geschakeld worden, zodat men de grote zaal ‘op maat’ kan gebruiken. De toegepaste Bose SE32 inbouwluidsprekers geven een krachtige, glasheldere geluidsweergave voor zowel spraak als achtergrondmuziek. Voor de bediening wordt gebruikt gemaakt van een eenvoudig te bedienen preset-besturingssysteem, zodat iedere presentator direct kan werken met de audiovisuele apparatuur.

Over NBD Biblion
NBD/Biblion levert een compleet pakket producten en diensten voor bibliotheken en (school-)mediatheken. Kijk voor meer informatie op www.biblion.nl.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl