Narrowcasting

Massacommunicatie is uit. Narrowcasting, ook wel Digital Signage genoemd is in. Via zoveel beeldschermen als u wilt levert u aan uw specifieke doelgroep informatie over uw onderneming, producten, diensten, actuele ontwikkelingen, algemene informatie, etc.

PTH Groep levert voor uw Digital Signage (narrowcasting) ongelooflijk flexibele en gebruiksvriendelijke software. PTH Groep werkt als onafhankelijke partij met verschillende narrowcasting platformen voor kleine en mondiale gebruikers.

Verschillende oplossingen
Onze oplossingen kunnen worden toegepast in kleine en grote ondernemingen waarbij de doelstellingen kunnen verschillen. Digital Signage is een moderne digitale technologie waarbij beeldschermen gebruikt worden om traditionele media te vervangen, informatie snel en eenvoudig te distribueren en doelgericht actuele informatie, entertainment en reclame aan te bieden. Van naambordje tot megascherm in het stadion, van wachtkamer tot winkelcentrum, van huisartsenpraktijk tot evenementen informatiesystemen: Digital Signage sluit aan bij de belevenis economie van vandaag. Doelgericht, impactvol, flexibel, snel en simpel.

Vanzelfsprekend is bovenstaande opsomming niet compleet en zijn uw doelstellingen en gebruikstoepassingen wellicht anders. In een persoonlijk gesprek bepalen wij graag samen met u, uw doelstellingen en wensen zodat we gezamenlijk kunnen bepalen welke Digital Signage oplossing het beste bij uw situatie past en het optimale rendement oplevert.

In ons eigen inspiratiecentrum kunnen wij u verschillende oplossingen laten zien en lichten wij u graag voor over de mogelijkheden.

Content voor huisartsen
Om patiënten op een moderne en efficiënte manier van informatie te voorzien, maken huisartsenpraktijken veelvuldig gebruik van digitale wachtkamerschermen. Om deze behoefte tegemoet te komen, heeft het Nederlands Huisartsen Genootschap de Thuisarts.nl-module voor wachtkamersystemen ontwikkeld.

Via deze content module kan informatie van Thuisarts.nl van de NHG vertoond worden op de narrowcastingschermen van PTH Groep. Zo bent u ervan verzekerd dat niet alleen de implementatie maar ook het gebruik van de Digital Signage oplossing efficiënt en zorgeloos verloopt.

Het NHG actualiseert elke maand een aantal (seizoensgebonden) Thuisarts.nl-onderwerpen waardoor de huisarts hier zelf geen omkijken meer naar heeft, zoals: 

Teksten met korte en bondige informatie over tien onderwerpen;
Ondertitelde video’s over vijf onderwerpen;
Nieuwsberichten over actuele medische onderwerpen.

Als NHG-lid ontvangt u voor slechts €5,- per maand (voor niet-NHG-leden €10,-) automatisch een nieuwe selectie van (seizoensgebonden) Thuisarts.nl-onderwerpen, films en mededelingen.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl