Kerken

Iedere kerk is uniek maar gemeenschappelijk is dat de boodschap over moet komen. In het ene geval gaat het om het gesproken woord en de live versterking daarvan. In het andere geval betreft het de ringleiding, beamer presentatie, opname en online uitzending. In weer andere gevallen betreft het versterking van een muziekgroep, beeldweergave, videoregistratie en het online streamen van kerkdiensten.

Onze specialisten op het gebied van kerken hebben ruim ervaring en bespelen zelf diverse instrumenten waaronder kerkorgel en piano. Door zowel hun werkervaring als ervaring als medewerker in kerkdiensten kennen zij de praktijk als geen ander. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat om uw functionele wensen te begrijpen en deze in een technisch ontwerp te vertalen. Een voorstel van PTH Groep is dus nooit zomaar een technische offerte maar heeft een technische en inhoudelijke achtergrond. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het papieren voorstel ook daadwerkelijk het resultaat zal opleveren zoals u dat voor ogen (of oren) heeft.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl