Ingenieursbureau Oranjewoud (Heerenveen)

  • 	Ingenieursbureau Oranjewoud (Heerenveen)

 Opdrachtgever

Ingenieursbureau Oranjewoud, locatie Heerenveen 

Geleverd
- Complete audiovisuele inrichting van de grote 
   presentatiezaal, de centrale ontvangsthal en 
   drie vergaderzalen
Custom made design katheder van bamboehout                                

                                                

           Beamerlift open

                                                             

       Beamerlift gesloten 

Toelichting                                                                                                                           
Op verzoek van ingenieursbureau Oranjewoud heeft PTH een bijzondere audiovisuele configuratie gerealiseerd in de grote conferentiezaal van het gerenoveerde hoofdkantoor in Heerenveen. Verder zijn drie vergaderzalen voorzien van audiovisuele apparatuur. Deze zalen kunnen gekoppeld worden, zodat één grote presentatiezaal ontstaat. Voor de beamers wordt gebruik gemaakt van zogenaamde beamerliften. Als men de beamer niet gebruikt, verdwijnt deze onzichtbaar boven het kunstmatige systeemplafond. Voor de bediening wordt gebruikt gemaakt van een eenvoudig te bedienen preset-besturingssysteem, zodat iedere presentator direct kan werken met de audiovisuele apparatuur. 

Uitgangspunten bij dit project waren: 'onzichtbare' technieken en aandacht voor esthetica en de spreekwoordelijke Oranjewoud-kwaliteit. 

Over Oranjewoud
Oranjewoud is al meer dan vijftig jaar een begrip in Nederland als leverancier van kwalitatief hoogwaardige diensten op het terrein van infrastructuur, stedelijke ontwikkeling, bouw, natuur en landschap, milieu, veiligheid en handhaving, vastgoedzaken en sport- en vrijetijdsvoorzieningen. Kijk voor meer informatie opwww.oranjewoud.nl.
  

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl