15feb

Hoorcollegezalen Hanzehogeschool

Geplaatst op 15 februari 2019

PTH Groep, hoorcollegezalen Hanzehogeschool Groningen

De Hanzehogeschool Groningen is de grootste hogeschool in het Noorden en al vele jaren een aanbestede en zeer gewaardeerde relatie van PTH Groep. Vanuit hun ambitie om in 2020 een voorbeeldrol te vervullen als het gaat om duurzaamheid worden ook de gebouwen duurzaam gemaakt. Doordat deze verduurzaming er voor zorgt dat er tijdelijke lokalen en collegezalen nodig zijn hebben wij recent op een tijdelijke locatie lokalen en hoorcollegezalen voor hen mogen inrichten. De leslokalen zijn allemaal standaard voorzien van een Prowise 75 inch touchscreen. Omdat de hoogte van de hoorcollegezalen in dit tijdelijke gebouw beperkt is hebben we deze zalen voorzien van o.a. een 86” Prowise touchscreen met steunschermen, geluidsversterking en AMX besturingstechniek met touchscreen bediening.

De opdrachtgever schreef hier het onderstaande over:

Prettige samenwerking met PTH Groep

De Hanzehogeschool realiseert nieuwe hoorcollegezalen. Hierbij is op een bijzonder prettige wijze intensief samengewerkt met PTH Groep. Zij hebben vooraf meegedacht met het ontwerp en toen tijdens de bouw de plannen wijzigden, vonden wij in PTH Groep een flexibele partner. Niet alleen het ontwerp moest door hen worden aangepast, maar ook moest het werk in minder tijd gerealiseerd worden. Dankzij de flexibele opstelling van de monteurs en de goede communicatie is het gelukt om alles op tijd klaar te hebben, waarbij PTH Groep in alle stappen van het proces optimaal heeft meegedacht en goed werk heeft afgeleverd.

 

 

 


 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl