01feb

Hoe lang gaat mijn touchscreen eigenlijk mee?

Geplaatst op 1 februari 2021

Voordat een nieuw Prowise touchscreen in een klaslokaal staat, heeft het al heel wat kilometers afgelegd: van de productielocatie naar de magazijnen van de fabrikant in Budel, naar onze loods in Kollumerzwaag, naar een klaslokaal ergens in Nederland. En dan heb je als onderwijsprofessional opeens toegang tot een haarscherp en kraakhelder beeld, perfecte geluidskwaliteit en prachtige en handige functionaliteiten die het lesgeven eenvoudiger en leuker maken.

De door ons geleverde Prowise touchscreens hebben door de 100% kwaliteitsinspectie het laagste uitvalpercentage in de markt en hebben een fabrieksgarantie van vijf jaar. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ze na die vijf jaar niet meer werken. De technische levensduur kan, beïnvloed door factoren zoals gebruiksintensiteit, onderhoud en goed beheer, langer zijn.

Met de keuze voor een Prowise touchscreen bij PTH Groep heb je niet alleen vijf jaar fabrieksgarantie. Je bent er ook nog eens van verzekerd dat wij support en onderhoud namens de fabrikant voor je uitvoeren. Zo ben je altijd verzekerd van snelle reactietijden en herstel, met behoud van de volledige garantie. Bovendien krijg je ook nog eens vijf jaar lang kosteloze updates van het besturingssysteem, beveiligingsupdates, applicaties en firmware. En als er in de tussentijd toch eens iets misgaat, ben je met ons servicecontract verzekerd van perfecte support. Bovendien zorgen wij er voor dat wanneer we een scherm meenemen er tijdelijk een vervangend scherm komt, zodat je les altijd door kan gaan.

Het is wel goed om te weten dat de technologische levensduur van je touchscreen na die vijf jaar wel tegen het einde kan aanlopen. Dan kan het voorkomen dat het scherm niet meer alle functionaliteiten en apps aankan, simpelweg omdat de techniek in die vijf jaar ook continu doorontwikkeld wordt. En ook de interne PC heeft niet het eeuwige leven. De fabrieksgarantie is ook vijf jaar, en net als bij een touchscreen gaan de technologische ontwikkelingen zo snel dat deze de techniek van de PC inhalen. Je herkent dit misschien van je telefoon of tablet. Besturingssystemen en nieuwe en ge-update apps en programma’s worden groter en bieden steeds meer mogelijkheden. Tegelijkertijd vragen ze steeds meer van de techniek, waardoor je telefoon of tablet trager wordt of bepaalde apps niet meer volledig werken.

Wil je helemaal niet over dit soort zaken hoeven na te denken, dan kun je kiezen voor onze AV-as-a-Service oplossing. Het touchscreen, de installatie, support & onderhoud, updates en vervangingen zijn daarbij allemaal inbegrepen. Bovendien weet je vooraf precies waar je aan toe bent en krijg je met een vast en overzichtelijk maandbedrag geen verrassingen achteraf. Op deze manier nemen wij je alle zorgen uit handen, je bent verzekerd van goed werkende apparatuur en hebt geen omkijken naar onderhoud, beheer en vervangingen. Kun je in die tijd mooi een film kijken op je touchscreen…

Meer informatie over de voordelen van deze oplossing vind je hier.

Bel ons op 0511-460200 om een afspraak te maken met één van onze enthousiaste adviseurs en we helpen je snel verder.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl