Grootbeeldprojectie

Grootbeeldprojectie is naast geluid, verlichting en besturingstechniek een belangrijk onderdeel tijdens presentaties en manifestaties. Het is belangrijk dat niet alleen de spreker zichtbaar en verstaanbaar is maar ook dat zijn presentatie vanaf de achterste zitplaats in de ruimte goed zichtbaar en leesbaar is. Door onze jarenlange ervaring op dit gebied kunnen wij u uitstekend informeren over grootbeeld, 3D en HD projectie. Natuurlijk bespreken wij ook uw overige wensen met betrekking tot de mogelijkheden op het gebied van cameravolgsystemen, video opname, geluidsversterking, zaalverlichting en gebruikersvriendelijke besturingssystemen.

Met behulp van moderne software en simulatietechnieken kunnen we vooraf de spraakverstaanbaarheid van het ontworpen systeem op elke plek in de ruimte in kaart brengen, akoestische metingen verrichten en lichtplannen ontwerpen zodat uw wens vertaald kan worden naar een optimaal systeem.

Wanneer de frequentie van uw evenement, bijeenkomst of vergadering de investering voor permanent geïnstalleerde apparatuur niet loont, biedt onze verhuurafdeling u de mogelijkheid om al deze wensen op incidentele basis in te vullen. Onze verhuur adviseurs kunnen samen met u een uitstekend plan maken waarin techniek, dienstverlening en samenwerking met andere disciplines naadloos op elkaar en uw wensen worden afgestemd.

Wilt u graag meer informatie hierover of wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor audiovisuele systemen voor uw presentatieruimte? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder.

Meer informatie over deze oplossing?

Voor meer informatie over deze oplossing kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl