Gereformeerde Oosterkerk Hoogeveen

  • Gereformeerde Oosterkerk Hoogeveen

Opdrachtgever:
Gereformeerde Oosterkerk Hoogeveen

Geleverd:
Geluidsinstallatie (Bose ESP88 processor gestuurd audiosysteem incl. CC 64 bedieningspaneel)
Grootbeeld- projectiesysteem (incl. telelens voor 20m bereik)

Toelichting:
PTH heeft de Gereformeerde Oosterkerk te Hoogeveen voorzien van een grootbeeld- projectiesysteem en geluidsinstallatie. In deze kerk is gekozen voor toepassing van een beamer (grootbeeldprojector) welke is voorzien van een telelens om 20 meter afstand te overbruggen. De beamer projecteert op een elektrisch bedienbaar projectiescherm van 225 x 300 cm. Men kan nu de toespraken verlevendigen met statische of bewegende beelden. PTH heeft tientallen kerken reeds voorzien van deze technieken en is gespecialiseerd in het adviseren van deze speciale beeldsystemen in zo’n bijzondere omgeving.

Een ander onderdeel betreft de audioinstallatie. Voor dit project stond bedieningseenvoud voorop. Om die reden heeft PTH het Bose ESP88 processor gestuurde audiosysteem geadviseerd. Deze processor is de equivalent van twee volledig gevulde apparatuurkasten van elk twee meter hoog. De ESP is dus een uniek regelapparaat en niet onbelangrijk: heel betaalbaar. Met deze regelelektronica kan er vrijwel niets meer fout gaan. Alle essentiële regelingen zijn volledig geautomatiseerd zodat men het systeem niet meer – per abuis- kan ontregelen. Om toch enige mate van sturing te behouden heeft PTH het CC 64 bedieningspaneel toegepast. Dit paneel is volledig voorgeprogrammeerd zodat het geluid niet te hard of te zacht kan worden gezet en geen verkeerde keuzes kunnen worden gemaakt.

Ook a-technische vrijwilligers kunnen de installaties nu bedienen, een nadrukkelijke wens van de opdrachtgever.

De diensten kunnen opgenomen worden op een DVD recorder (geluid en beeld). Door middel van een zogenaamde flashcardrecorder kunnen toespraken vanaf een digitale kaart via laptop of pc op het internet verspreid worden.

Waar het de audiovisuele installaties betreft behoort de Gereformeerde Oosterkerk op dit moment tot één van de best geoutilleerde kerken in ons land.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl