Alle onderwijsbehoeften in één device

Een krachtige notebook, uitgerust met Windows 10, touchscreen en een Windows Ink pen. Biedt altijd de juiste stand om in te werken. Dankzij het 360º kantelbare beeldscherm verander je hem van laptop naar tablet en alles daartussenin. Gemaakt voor het onderwijs.

Favoriet onder leerlingen

In het klaslokaal groeit de Prowise EduBook 360 ongetwijfeld uit tot een van de favorieten. Hoe jij als docent je les ook opzet, de Prowise EduBook biedt de passende oplossing.

Het device is inzetbaar als tablet, fijn wanneer je een lange tekst wil lezen. In de laptop-stand kunnen leerlingen hem onder meer gebruiken om een samenvatting te schrijven, maar ze kunnen ook aan de slag met de touchtafel-tools in Prowise Presenter.

Bestand tegen enthousiast gebruik in de klas

De valbestendige behuizing zorgt ervoor dat de EduBook 360 beter bestand is tegen beschadiging dan de meeste andere devices. De behuizing is morsbestendig.

Het slanke en praktische ontwerp maakt de Prowise EduBook 360 (11,6″ IPS scherm) een genot om mee te werken.

Van tablet naar laptop

Verander de EduBook 360 van laptop naar tablet (met touchscreen) en alles daartussenin.Hiermee zet je leerlingen op een heel andere manier aan het werk.Bijvoorbeeld met de touchtafel-tools in Prowise Presenter.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op!

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl