Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
22mrt

Docenten ronden Prowise training bij PTH Groep succesvol af

  • Docenten Openbare scholengemeenschap Piter Jelles ronden Training Prowise af.
  • Medewerkers van CBO meilân ontvangen certificaat Train de trainer Prowise presenter

Geplaatst op 22 maart 2018

Docenten Openbare scholengemeenschap Piter Jelles ronden Training Prowise af.
Op maandag 19 maart 2018 hebben een groep docenten van openbare scholengemeenschap Piter Jelles de Train de trainer opleiding van Prowise afgerond. Deze groep is opgeleid om hun collega’s te ondersteunen en te trainen in de mogelijkheden van de Prowise touchscreens en de bijbehorende Prowise Presenter software. Zij hebben via deze training de handgrepen gekregen om deze kennis over kunnen brengen aan de collega docenten en andere medewerkers binnen Piter Jelles.

Medewerkers van CBO meilân ontvangen certificaat Train de trainer Prowise presenter 
Woensdag 22 maart 2018 heeft de groep cursisten van CBO Meilân de training Train de trainer van Prowise met goed gevolg afgerond. Zij ontvingen op de laatst cursusdag hun certificaat. De deelnemers zijn nu gecertificeerd om Prowise trainingen te verzorgen voor hun eigen organisatie.Tijdens de training ligt de nadruk vooral op de rol als trainer. Er wordt veel aandacht besteed aan de implementatie van Prowise Presenter binnen je eigen organisatie. Hiervoor worden handvatten geboden zoals het schrijven van een implementatieplan, een kijkwijzer en het ontwikkelen van trainingsmateriaal.

Daarnaast wordt er ook aan de eigen Presenter-vaardigheden gewerkt.Na het positief afronden van het traject wordt de cursist in staat geacht collega’s binnen de eigen organisatie te trainen en te enthousiasmeren in het gebruik van Prowise Presenter. Het certificaat is tevens gevalideerd door Registerleraar.nl voor 22 RU. De deelnemers staan te popelen om op hun scholen aan de slag te gaan.

Beide trainingen werden verzorgd door Sjirk Langhout, gecertificeerd Prowise docent van SL-ICT in het PTH Inspiratiecentrum

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl