Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Mocht u onverhoopt onvolledigheden en/of onjuistheden constateren, dan stellen wij het op prijs als u dit aan ons meldt via het contactformulier. Ook als u vragen heeft over de inhoud van deze website horen wij dat graag. Ook hiervoor kunt u gebruik maken van het contactformulier.

PTH Groep behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden.

PTH Groep aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die verband houdt met het gebruik van deze website of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.
PTH Groep is niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen of andere websites die verwijzen naar deze website.

Bezoekersstatistieken
Voor statistische doeleinden worden bezoekersstatistieken van deze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekaantallen en bezoekfrequentie worden gebruikt voor intern onderzoek en verbetering van de website. Deze informatie is echter algemeen van aard en valt niet te herleiden tot de individuele bezoeker. De identiteit van de bezoeker blijft dus onbekend. Ook worden de statistieken niet gekoppeld aan gegevens die u bijvoorbeeld middels een contactformulier achterlaat.

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl