Winkelwagentje Items: 0 € 0,00
21dec

De reisplannen van onze programmeur Jelte

  • Jelte, Lydia en hun bus Heinz

Geplaatst op 21 december 2018

Onze programmeur Jelte en zijn vrouw Lydia gaan een geweldig avontuur aan. Na het vuurwerk starten zij het nieuwe jaar door op reis te gaan. Hier onder vindt u een kort stukje van Jelte en Lydia waarin ze vertellen wat ze gaan doen. Alle collega's van PTH wensen hen een prachtige tijd, mooie ontmoetingen en schitterende avonturen.

Vanaf 1 januari 2019 ga ik, Jelte, samen met mijn vrouw Lydia een jaar lang op reis. Met onze oude rode brandweerbus willen we een rondreis maken door Europa. We hebben geen planning of route vastgelegd, we gaan genieten van het moois wat in het komende jaar op ons pad komt. Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt om van de bus een 'huisje' te maken. Op deze manier zal ik ook voor PTH gaan ‘thuiswerken’. Voor een aantal uren in de week blijf ik programmeren aan bestaande en nieuwe projecten op afstand. In 2020 hopen wij weer veilig terug te keren en zal ik ook de gewone werkzaamheden weer hervatten.

Op onze website: https://www.goingthisway.nl willen wij jullie graag op de hoogte houden van onze avonturen! Via ons blog kun je nu al lezen over de verbouwing van de bus en de voorbereidingen voor onze reis.

Vanaf deze weg alvast een voorspoedig 2019 gewenst en tot 2020!

Jelte en Lydia
 

Vergadersystemen  Katheders  Digitale schoolborden  Social Media Wall  Showverlichting  Professionele audiosystemen  Narrowcasting  Dialysetrolley  Touchscreens  Beamers  Videoconferencing  CCTV 

  • Harm Smidswei 9
  • 9298 RE Kollumerzwaag
  • T0511 - 460 200
  • F0511 - 449 536
  • info@pthgroep.nl