Tijd om optimaal en efficiënt online te vergaderen

Dit artikel is geschreven door onze commercieel stagiair Hayco Visser.

 

Vergaderingen zijn er altijd geweest in organisaties, maar de manier waarop deze plaats vinden verandert enorm. Zo wordt er steeds meer vergaderd en samengewerkt vanaf verschillende locaties door middel van videoconferencing. Videoconferencing is een vorm van interactieve communicatie waarbij er met elkaar via een audio en videoverbinding online vergaderd en samengewerkt kan worden vanaf verschillende locaties. Daarnaast is het ontzettend gemakkelijk om informatie uit te wisselen en documenten te delen. Door slimme videoconferentiesoftware wordt online vergaderen en sparren enorm productief en efficiënt gemaakt.

Videoconferencing    

Werknemers gaan en willen steeds meer vanuit huis werken. Helaas wordt dit nog niet optimaal gedaan door gebrek aan de juiste middelen. De juiste videoconferencing apparatuur kunnen de productiviteit, kwaliteit en efficiëntie van thuiswerken een enorme boost geven en technische problemen voorkomen. Door onze deskundigheid en kennis op het gebied van videoconferencing bieden wij voor ruimtes van iedere omvang, de juiste oplossing om vanaf verschillende locaties optimaal online te kunnen vergaderen en werken. En ook voor de thuiswerken hebben we oplossingen om het werken leuker en gemakkelijker te maken. Klop gerust aan voor een goed advies.

Online vergaderen nu al onmisbaar in een organisatie

Steeds meer bedrijven, organisaties en instellingen maken gebruik van videoconferencing. Dit komt voornamelijk doordat video vergaderen enorm veel voordelen met zich meebrengt voor zowel mensen die thuis- als de mensen die op kantoor werken. Het verlaagt de reistijd en de reiskosten voor een organisatie, met als bijkomend voordeel minder CO2-uitstoot. Videoconferencing betekent dus naast flexibel vergaderen ook groen vergaderen. Door gebruik te maken van de juiste videoconference oplossingen en apparatuur, kun je problemen zoals slechte beeld- en geluidskwaliteit en instabiele verbinding, tackelen. Dit kan de productiviteit en betrokkenheid van de deelnemers in een meeting verhogen, zo blijkt ook uit onderzoek van Wainhouse Research en Polycom. Veel organisaties maken tijdens online vergaderen helaas nog niet gebruik van de juiste videoconferentiemiddelen. Wat ervoor zorgt dat de kwaliteit van online vergaderen en samenwerken daalt. Wij bieden videoconferentieoplossingen waarbij jouw team niet gehinderd wordt door technische moeilijkheden tijdens online vergaderingen en andere bedrijfsactiviteiten. 

Expert in het aanbieden van een passende videoconferencing oplossing voor jouw organisatie 

Een online vergadering komt tot stand door beeld, geluid en het uitwisselen van informatie vanuit beide kanten. Dat dit op een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en solide manier plaatsvindt, is voor ons een absolute vereiste bij het leveren, ontwikkelen en installeren van videoconferentieoplossing. Wij bieden oplossingen die enorm gebruiksvriendelijk zijn waarbij jouw team zich volledig focussen kan op hun werkzaamheden in plaats van het onder de knie krijgen van een nieuw systeem. Wij zijn de absolute expert in het leveren en installeren van videoconferentieoplossingen, waarbij de vraag en behoefte van de klant centraal wordt gesteld.

Is jouw organisatie klaar om optimaal en efficiënt online te vergaderen?

Neem contact met op ons via 0511-460 200 of stuur bericht via ons contactformulier om er achter te komen welke passende videoconferencing oplossing wij jou kunnen aanreiken!

Geschreven door Hayco Visser

maandag 27 september 2021

Ameland
Inkooporganisatie Pompebled
Hanze University Of Applied Sciences Logo
TRIP Logo NL Zwart RGB
SPOT GRONINGEN Rechts Pos
Logo Tytsjerksteradiel RGB
Logo Blauw Witte Achtergrond
Logo STERTIL BW 72
Windesheim Logo ZG RGB DEF
VRF Logo Blauw
Gem Leeuwarden
Kon.Damstra Groep '20
Logo Pantone 7584 U
Lg Saxion Rgb
Flexsupport Logo (Groot)
Veenstra Fritom
St Vitus Parochiezegel
ELAN Logo Blok Ronding RGB
PCBO Logo Slogan Klein
FVM Logo
JR SH LOGO BL RGB
Liudger (1)
Logo 8KTD Transparant
Neushoorn Leeuwarden
Solidd Liggend
NP3 Info
LOGO CVO FC
Logo CBS De Opdracht
Logo SVPO RGB Algemeen
Noventa (1)